начало

Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев

регистрация - КАТ

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

регистрация - КАТ

Мнениеот Сара » 19 Сеп 2005, 11:58

Здравейте ,
Имам следния проблем , за съвети по който ще бъда много благодарна.Купих си кола преди три месеца с втори номер на рамата,служебно удостоверен.Колата ми бе иззета при опит за регистрация в КАТ-София от органи на МВР и задържана в едно столично РПУ около два месеца и половина.Бяха извършени всички проверки по истинността на документите , както и проверка от Интерпол,в следствие на което ми беше върната с прокурорско постановление.При повторния опит да я регистрирам в КАТ , ми назначиха дата , на която ще "разгледат случая "ми.Беше ми и ясно заявено , че има възможност регистрация да ми бъде отказана.Моля кажете ми на какво основание биха могли да ми откажат регистрация?
Благодаря предварително за вниманието ви.
Сара

Регистрация на авмтомобил в КАТ

Мнениеот litman » 24 Сеп 2005, 19:30

При насрочената дата за регистрация на авточобила Ви си носете прокурорския акт ( постановление ) и едно копие ,което да приложите към молбата за регистрация.
При отказ - отправете сигнал до военна прокуратура, която ще извърши проверка и ще Ви даде нови "козове " в ръцете чрез прокурорския си акт.
Разбира се , ако всичко по автомобила Ви е наред ...

УСПЕХ !
litman
Нов потребител

Назад към Административно право