начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Инфо за трудов стаж в закрита фирма???

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Инфо за трудов стаж в закрита фирма???

Мнениеот Симона » 17 Фев 2004, 23:18

Моля посъветвайте ме къде да потърся документите за трудовия стаж на починалия ми бивш съпруг за да може детето ми да получава наследствена пенсия. Предприятието, в което той работи от 1979 до 1992 бе праименувано няколко пъти и продавано, фирмата вече не съществува. Централата беше в София, а работното място-във Варна.В кой архив да търся документите? Въобще къде да търся????

Отчаяно ми е ....
Симона

Re: Инфо за трудов стаж в закрита фирма???

Мнениеот donna2 » 17 Фев 2004, 23:25

вижте към съответната община /Варна /дали се пази нещо трябва да има архив , може да ми изпратите името на фирмата и други данни ако имате/данъчен номер,БУЛСТАТ/ ,ще проверя в АПИС Регистър + за правоприемник , до 19.02 .03 .ще ви отговоря утре съм заета и не зная дали ще стане

donna@lex.bg -когато се регистрирам влизам като донна там пощата е активена
donna2
Потребител

Мнениеот Симона » 18 Фев 2004, 20:47

писах мейл, donna
Симона

Мнениеот donna » 18 Фев 2004, 20:57

аз ти отговорих не го ли получи ето ти отново ако не си получила писмото

през 1990Г.Софийски градски съд е ригистрилал държавна фирма интерхотели ,седалище -София районвъзраждане ул "Сф.София"№2,през 1972г. Интерхотели е преобразувана на" ИНТЕРТРЕВЪЛСЕРВИЗ" със същото седалище и адрес в София,фирмата към настоящият момент съществува -адреса е адрес пк.1000 София ,Община Столична ,ул."СВ.София,"№2,дан.№ 1222027957,БУЛСТАТ 831642078
В БАЗАТА ДАННИ ИМА ДАДЕН И ТЕЛЕФОН В София 02/9811345,представлява се от изпълнителния директор Недялка Стоева Сандалско-Генкова
дружеството е регистрирано и в централен депозитар
напишете им едно писмо и искайте от тях информация предполагам че пазят архива
donna
Старши потребител

Мнениеот Симона » 18 Фев 2004, 21:04

Току що го прочетох, благодаря! Страхотна си!!! :))))
Симона

Мнениеот donna2 » 18 Фев 2004, 22:20

имам грешка фирмата е преобразувана през 1992г. а не както съм написала 1972 г. съжелявам много бързах и сбърках
donna2
Потребител

Мнениеот Симона » 18 Фев 2004, 23:14

да, това го разбрах - логично е
Симона

Назад към Трудово право