начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

Дознатели

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Дознатели

Мнениеот mincho » 08 Окт 2003, 11:09

daite primerni vaprosi ot testa,koito se e iavil ste ni badat ot polza..,kolegi
mincho
Младши потребител

Мнениеот гала » 08 Окт 2003, 13:18

Колеги , много моля да ми кажете кога и къде има обявени дати за конкурс за дознатели в София . Просто незнам къде да потърся информация / в РДВР ли ? / Всяко РПУ само ли си обявява бройките . ?
Много моля за съдействие . Благодаря на тези които се отзоват .
Приятен ден на всички .
гала

Мнениеот pritesnen » 08 Окт 2003, 15:11

За Гала.
Бройките се обявяват в РДВР. Трябва да потърсите Началника на Дирекция "Човешки ресурси" в РДВР гр.София и той, ако е благоразположен може да ви даде повече информация за това кога ще има нов прием на документи. При кандидатстването в РДВР - София Вие избирате за кое точно РПУ ще кандидатствате. По мое сведение нямате право да кандидатствате само в РПУ-то в района на което попада вашият постоянен адрес, тъй като може да ви се наложи да разследвате и ваши съседи, и това естествено е разумно.
pritesnen

Мнениеот гала » 08 Окт 2003, 15:56

Много благодаря Притеснен . Аз предполагам , че както казваш нама да е много удачно да работя в моя район . Лошото е , 4е аз не знам в кой район искам / може тази в центъра - те май бяха 1 , 2 , 3 , 4 РПУ / , в смисъл за мен няма голямо значение . По - важното е какво ще рече '' ако е благоразположен '' - не се ли обявявят публично някъде .?
гала

Мнениеот ? » 08 Окт 2003, 16:51

Сигурно ли е, че не може да кандидатстваш за РПу-то по местоживеене-`щото аз чух точно обратното-че задължително трябва да кандидатстваш по местоживеене-например тия от Студентски град и Младост могат да кандидатстват само за 7-о РПУ!
?

Мнениеот pritesnen » 09 Окт 2003, 15:45

Обявяват се публично в местната преса.?! Как ще разбереш в кой точно вестник е направена обявата, ако не попиташ в РДВР???
pritesnen

Мнениеот mincho » 09 Окт 2003, 15:52

kolegi ,spodelete vpechatlenia ot izpita!
mincho
Младши потребител

Мнениеот pritesnen » 09 Окт 2003, 16:17

Минчо толкова много се изписа за този тест и устен изпит, че остана само да публикуваме и точните въпроси от теста. Но за това трябва да се обърнеш за съдействие само от Бойко Борисов
pritesnen

Мнениеот pritesnen » 10 Окт 2003, 16:03

Колеги някой знае ли кога ще има реални назначения? Писна ми една година да ходя на всевъзможни изпити и тестове, а да няма краен резултат.
pritesnen

Мнениеот mincho » 10 Окт 2003, 16:22

Търпеж му е майката.
mincho
Младши потребител

Мнениеот алекс » 11 Окт 2003, 10:13

кои въпроси от криминалистиката са включени в теста?Тактика на оглед, разпит...или друго?Не може ли някаде да се намери примерен тест?
алекс

Мнениеот karo » 11 Окт 2003, 11:25

Основен въпрос на изпита е - тактика на ходатайството!:)))))))) И стратегия на назначаването!:)))))))))))))))))
karo
Потребител

Мнениеот georgieva » 13 Окт 2003, 09:45

Ne sam se javjavala na tozi izpit,no ot kolezka znam,4e vuprosite ot nakazatelnoto pravo sa predimno teoria ot ob6tata 4ast,prestupleniata,koito se razsledvat ot doznatelite;ot nak.proces-dosudebnoto proizvodstvo;a ot kriminalistikata,predimno vuprosite bili svurzani s ekspertizite-koga,kak i koi gi nazna4ava;koi sa purvite sledstveni deistvia i t.n.Moi poznat ,na ustnia izpit,sa mu kazali njakakuv kazus i sa go popitali koja e purvata kvalifikacia kojato mu idva na um,kakvo shte napravi purv o,ako e doznatel i takiva raboti.
georgieva
Младши потребител

Мнениеот mincho » 13 Окт 2003, 10:39

POZNATATA TI ,NE TI LI KAZA NIAKOI PRIMERNI VAPROSI?
mincho
Младши потребител

Мнениеот Slun4ice » 13 Окт 2003, 10:49

Mincho, az shte ti napisha po-kusno niakoi ot vuprisite, a zashto ne i da ti kaja vsi4ki, zashtoto ve4e minah vuprosnia test:)No sega niamam mnogo svobodno vreme, moje bi po-kusno!
Slun4ice

Мнениеот georgieva » 13 Окт 2003, 10:50

Ne si spomnjam vuprosite,zashtoto ne sa malko,a i kakto kazah,ne sam se javjavala az.Kato cjalo,ne sa trudni,ne sa dvusmisleni-ili znaesh ili ne.Samo na ustnia izpit pri vseki e razli4no,doklokoto razbrax;nali znaesh,tam ocenkata e subektivna.
georgieva
Младши потребител

Мнениеот mincho » 13 Окт 2003, 11:46

skapo Slan4ice..,ste ti bada bezkraino blagodaren ..,moje i na e-mail..mitrov@abv.bg.blagodaria ti predvaritelno!!!!
mincho
Младши потребител

Мнениеот gotin » 13 Окт 2003, 13:08

Slan4ice ako moge6 napi6i vaprosite vav foruma !!!!!! Predvaritelno ti blagodaria ! Ako moge6 napravi go o6te dnes ,za6toto az utre sam na izpit !
gotin

Мнениеот Марго » 13 Окт 2003, 13:27

Имали излязли резултати след последните изпити по право? Имали някой да е получил предложение за работа?georgieva написа:
>
> Ne si spomnjam vuprosite,zashtoto ne sa malko,a i kakto
> kazah,ne sam se javjavala az.Kato cjalo,ne sa trudni,ne sa
> dvusmisleni-ili znaesh ili ne.Samo na ustnia izpit pri vseki
> e razli4no,doklokoto razbrax;nali znaesh,tam ocenkata e
> subektivna.
Марго

Мнениеот uporit » 13 Окт 2003, 13:32

Колеги вие знаете ли оценката, която получихте на юридическия изпит, защото на нас никой не ни я каза? Казаха ли ви кога да очаквате резултати от него?
Марго ти на коя дата се явява?
uporit

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити