начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА "ДИВАКА"?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА "ДИВАКА"?

Мнениеот remo » 21 Апр 2002, 00:29

Остават два дни до 23.04.2002г. Ще има ли среща в "Дивака", за да го включвам в програмата и кой ще поеме ангажимента за резервация? Между другото - нещо ми се губите във форума! Толкова дълъг ли е махмурлука от празника!:-))))
remo

RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот znajko » 21 Апр 2002, 22:40

Аз участвам.
znajko

Мнениеот alfa » 22 Апр 2002, 09:32

абсолютно, в дивака,където бяхме не правят резервации, но ако поне един от нас отиде към 17:30, 18:00 да запази маса....
между другото нали за 18:30 беше срещата?
alfa
Младши потребител

Мнениеот hebigatsu » 22 Апр 2002, 12:40

Аз ще съм там и ще пазя маса от 18,00 ч. С който не се познаваме да пита при влизане сервитьорите за масата на Lex.bg и да идва да сяда. До утре!!!!!!!!
hebigatsu
Активен потребител

RE: RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот znajko » 22 Апр 2002, 22:44

Хайде да се преброим!
znajko

RE: RE: RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот alfa » 23 Апр 2002, 13:54

първа....:)))))))))
alfa
Младши потребител

RE: RE: RE: RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот advocat 76 » 24 Апр 2002, 16:24

Съжалявам за отсъствието си, но както споменах на предната среща - бях в провинцията и докато се върна, то станало 23-ти... За alfa знам, че безпричинно и безпринципно е пропуснала сбирката; надявах се днес да видя нещо по форума по въпроса, но няма. Кажете, имаше ли среща и най-важното - за кога угопворихте следващата :-)
advocat 76

Мнениеот fenix » 24 Апр 2002, 17:32

Разбира се , че имаше среща, в която не може да не отбележим специалното участие на remo, който дойде специално за срещата чак от Певен..:)))) Следващата планирана среща е за 13.052002 г.
fenix

RE: RE: RE: RE: RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот alfa » 24 Апр 2002, 18:33

Това са провокации и долни инсинуации, които ще бъдат преследвани и наказвани с цялата строгост на закона.- за обещетение виновният да почерпи потърпевшата на 13.05.2002г в ДИВАКА. ....и да се чувства обществено порицан. :))))))
alfa
Младши потребител

RE: RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот remo » 24 Апр 2002, 18:43

Бря, бря, бря!!! Вие не спите ли бре?!? Докато прогледна и всички участници в срещата се отредили във форума! Даже и Панталей "пътника"! Склонен съм да простя на advokat76 / нали и аз се издъних на първата среща/, обаче за alfa - щом е толкова безпринципна и безотговорна - никаква милост! Неустойка в размер на бутилка "Гъмза-Сухиндол",едно от онези горещи кръгли железа с всички вкусотии върху него и задължително - нова тема във форума! Не може да си заявил,че си първи, и да те няма! :-)))) А пък,аз като се прибрах отидох на купон в "Анаконда",както си обещах. Страшно беше! Разпускащо! Разкрепостяващо! Невероятно! Безумно! ... !Обаче,като се събудих разбрах, че чак в София се е усетило настроението - 5.3 по Рихтер и всички GSM-и - аут! Бря,бря - отдавна не бях купонясвал така! А за срещата на 13.05.02г. - опасявам се, че ще трябва да запазим всички маси в сепарето!:-)))) И за да не плащам и аз неустойки, си изпълнявам обещанието - виж новата тема във форума!
remo

RE: RE: RE: RE: RE: RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот advocat 76 » 24 Апр 2002, 19:38

Да черпя, ще черпя, стига да има кого. Че с тази безмерна безпричинност и безпринципност, съчетани с безпочвено позоваване на наказателното право, което, знаем е един безспорен афинитет на безпардонната "потърпевша" през последните седмици, нищо чудно на 13.05.2002 г. в "ДИВАКА" да го има субекта на черпенето, без обекта обаче... Без обиди alfa, че без теб закъде :-)
advocat 76

RE: RE: RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот znajko » 24 Апр 2002, 22:43

Remo, добре че се появи във форума, защото цяла нощ съм те мислил. В това мокро време и с този рисков пътен участък около Ботевград... И една молба- ако решиш пак да купонясваш с интензитет 5.3, моля те, чукни един SMS, че голям смут настана тука.:)))
znajko

Назад към Общи дискусии