начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

видове стачки

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

видове стачки

Мнениеот миме » 10 Яну 2006, 19:01

Здравейте, може ли някой да ми каже какви са видовете стачки, дефинирани според нашето законодателство. Благодаря Ви.
миме

Мнениеот миме » 11 Яну 2006, 00:56

кажете ми, ако някой знае. В ТК нищо не пише
миме

Мнениеот Гост » 11 Яну 2006, 01:33

МНого е относително понятието за дефиниция...
Например стачката може да бъе ефективна или неефектива. Може да бъде предупредителна. Може да бъде само поддържаща. Стачката може да бъде само от определена група работници.Уточнете какво искате да ви бъде рязяснено.
Гост

Мнениеот миме » 11 Яну 2006, 13:10

Ами, трябва ми най-общо да знам видовете стачки, позволени от закона. Ако може да изброите тези за които се сещате в момента. А какво е ефективна и какво неефективна стачка? :?
миме

Мнениеот kontrol » 11 Яну 2006, 18:56

Погледнахте ли Закона за уреждане на колективните трудови спорове?
kontrol
Активен потребител

Назад към Трудово право