начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

pomognete s infornatzia za pravoto na evropeiskia sauz

pomognete s infornatzia za pravoto na evropeiskia sauz

Мнениеот ZIZU » 24 Яну 2003, 00:42

imam v blizkoto bade6te izpit po pravo na evropeiskia sauz i vse ne moga da nameria dostata4no informatzia na balgarski ezik a tova e mnaga KOFTI RABOTA za6toto vremeto si te4e a materialite ili sa na angliiski ili sa mnogo stari kato redaktzia na balgarski ezik tak 4e mnogo 6te sam blagodaren ako me posavetvate kade i ot kakvo moga da 4erpia informatzia
PREDVARITELNO BLAGODARIA ............
ZIZU
Младши потребител

Re: pomognete s infornatzia za pravoto na evropeiskia sauz

Мнениеот цвети » 24 Яну 2003, 15:13

Има два учебника по право на Европейския съюз - единият е с автор Жасмин Попова и е от миналата година , т.е. сравнително нов, а другият е с автор Орлин Борисов, но не знам от коя година е.
цвети

Мнениеот karfi4ka » 24 Яну 2003, 16:11

Има и една много добра книжка на Мари-Франс Кристоф Чакалоф - "ИЗГРАЖДАНЕТО НА ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА 1945-1990г.", издадена е 2000 г. Щом ще се готвиш за изпит, тя ще ти е от полза, защото в синтезирана форма казва много неща по същество. Няма теория и идеологизация, пък и е джобен формат :))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот hariman » 25 Яну 2003, 18:54

Polzvaite u4ebnika na Jasmin Popova, toi e nai-nov i e dobar. za dogovorite za evrop. ob6tnostti ima zbornik na Orlin Borisov, a sa6to i vav Siela - tam redakciyata e sled dogovora ot Amsterdam.
hariman
Потребител

Назад към Право на ЕС