начало

Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев

Проверка на Булстат

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проверка на Булстат

Мнениеот Tiro » 19 Авг 2005, 12:21

Отдавна търся как се проверява (с формула) дали булстата, дан. номер и егн-то са реални. Ако някои знае нещо по вапроса или каде да търся - моля да помогне!
Tiro

Мнениеот Гост » 19 Авг 2005, 12:24

Помолете някой познат или колега да Ви направи справка в базата данни, където се съхраняват тези данни.
Между другото попадала съм на случаи когато двама души са с еднакво ЕГН в страната.

fenix_f
Гост

re

Мнениеот Tiro » 19 Авг 2005, 12:29

Занимавам се с програмиране и искам програмата ми да проверява дали егн-то, булстата и даначния номер са валидни ако ставаше въпрос за единичен случай има програми в които може само да го напишеш и тя да изпищи ако не е валидно! Благодаря за съвета все пак! :)
Tiro

Мнениеот Q&A » 19 Авг 2005, 14:04

По "Модул 5" или нещо подобно. Ама какъв програмист си ако не знаеш тези неща. Аз не съм такъв, пък съм чувал за какво става въпрос. Объркал си форума друже, че и професията си дори...
Q&A

re

Мнениеот Tiro » 19 Авг 2005, 14:25

Начинаещ програмист! И според мен това трябва да е регламентирано с някакъв правилник или закон, затова пиша тук. Познатите ми които, се занимават с програмиране не могат да ми помогнат! И за първи път чувам за "модул 5" обясни по подробно ако може! Аз лесно схте умножа ама резултата?
Tiro

Мнениеот Q&A » 19 Авг 2005, 14:43

Бегай, бегай!!!
Кой знае за какви мръсотии ти трябва тая информация.
Начинаещ бил, ми питай някой даскал бе!!!
Q&A

re

Мнениеот Tiro » 19 Авг 2005, 14:49

Търся помощ а не заяждане! Ако знаеш нещо по въпроса заповядай!
Tiro

Мнениеот Диана » 19 Авг 2005, 17:08

За ЕГН можеш да видиш формулата на http://www.grao.bg/esgraon.html
Диана

re

Мнениеот Tiro » 21 Авг 2005, 10:03

Много благодаря :)
Tiro

Мнениеот Arrogance » 21 Авг 2005, 14:05

възможно ли е в действителност да има две лица с еднакво ЕГН?... :roll: е, все пак невъзможни неща няма
Arrogance

Мнениеот Гост » 21 Авг 2005, 21:22

Arrogance написа:възможно ли е в действителност да има две лица с еднакво ЕГН?... :roll: е, все пак невъзможни неща няма

Възможно е, да. :roll:
Ако не си се сблъсквал с административни грешки и безотговорност можеш само да се радваш.
Гост

Назад към Административно право