начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

publi4na prodan

publi4na prodan

Мнениеот sonya » 27 Авг 2004, 16:08

Nyakoi mojeli da mi obqsni kakva e procedurata sled spe4elvane na apartament obqven za publi4na prodan. U4astvah za edin bez da me dopusnat dori i da go vidq i se 4udq dali da vnesa parite za nego,Nikoi ni6to ne mi kazva v sada.
sonya
Младши потребител

Re: publi4na prodan

Мнениеот nikifor » 30 Авг 2004, 10:06

ако сте обявен за купувач и не внесете остатъка от сумата в законният срок ще загубите парите които сте внесли за да участвате в търга.
nikifor

Недоумявам за това - но е факт!Прочетете

Мнениеот kostova » 02 Сеп 2004, 15:27

Въпреки,че положих много усилия не можах да намеря веществено доказателство писмен документ с което да докажа пред съда ,че завещанието е от лицето,което наистина го е написало - минали са много години.В съда се доказа единствено ,че подписа е на завещателят.Изгубих делото в РС .Обжалвам решението на съда пред ОС и затова че освен че имам завещание за въпросният имот /при все че то отпада/аз съм и законна наследница на въпросният имот като дъщеря на починалата завещателка.Има още един наследник,и аз имам 1/2 от оставеното наследство.Но съда реши че аз нямам никакво право в/у този имот и го предостави на заложната къща с която другият наследник на 1/2 имаха договорна ипотека за целият имот ,направена с помощта на недоглеждане от страна на данъчните в кметството и нотариуса.Кашата е абсолютна.Загубата за мен е много голяма в здравословно и финансово отношение. Вие господа и госпожи сте с моного голям практически опит как Ви се струва бих ли могла да спася нещо от наследството ма майка ми ?Благодаря!
kostova

Назад към Изпълнително и обезпечително производство