Осъдиха ме за неплатени такси вход, за чистачка нали... за няколко месеца от една квартира преди 5-6 години зад съдебната палата... Бях наел таванска стая. Освен че ме осъдиха, всички наематели също освен мен, щото домакинката съдила за пореден път хазяйката ни адвокатка, пък хазяйката се оправдала на делото с нас, тая адвокатка ме е дала на ЧСИ и ми наложили запор по сметката... Забележете, за няколко месеца само, никой не ми е искал такса вход никога...
На делото обаче са пропуснали да кажат, че имаше публичен дом във входа на долните етажи и клиентите пикаеха пред входа в двора на сградата, а никой не чистеше, това е сградата и входа с китайския ресторант (който също ползва входа), където върти трамвай 5.
Та за няколко месеца неплатени такси вход, понеже въобще не ходих да се обяснявам в съда, не съм получил никакво писмо за доброволно плащане на еди каква си сметка, та сега запора ми е за цели 615 лева. За мене това е пълен абсурд с Румен Бахов.
Има ли някой адвокатска мисъл да ми даде съвет какво да правя, аз мисля да съдя България в Страсбург, българския съд по-точно и прокуратура и като цяло скапаната ни държава.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 17:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
За неплатени такси вход няколко месеца = 615 лв. със запор
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: За неплатени такси вход няколко месеца = 615 лв. със зап
Обърнете се към адвокат за съдействие. Дайте му номера на делото, по което сте осъден и нека той да прецени какво може да се направи за Вас.
- katerinakuch
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|