Здравейте,
Получих съобщение, че фирмата ми е осъдена да плати стара сметка и разноски по дело на СРС.
Нямам претенции, платих нещата, но трябва да се изпрати писмо до съда.
Питането ми е как е правилно да се изпрати писмото с документа за плащане,
тъй като няма никакъв адрес, нито лице за контакт?
През пощата с обратна разписка?
Адресът е ясен - Цар Борис III, номер 54 но до кой да адресирам?
Има написани имената на Деловодител/Секретар и съдията?
Да пиша ли на плика номера на делото?
Сигурно въпросът ми е много глупав, но просто никога не ми се е налагало да изпращам такова писмо,
а и с корона вируса са изтрещели навсякъде и дори да влезеш да питаш не става.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 17:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изпращане на писмо до СРС за предоставяне на документ по дел
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Изпращане на писмо до СРС за предоставяне на документ по
Това съобщение под формата на "Решение", "Покана за доброволно изпълнение" или по заповедно производство? Ако е по заповедно, взимате един бял лист, пишете отгоре вдясно "до.. съответния съд, отдолу Молба, отдолу кой го праща, с всички данни, отдолу номера на делото и състава, любезно обръщение към съда и "приложено представям доказателства за извършени плащания по издадената заповед за изпълнение или каквото са ви изпратили", опис на приложените платежни подпис. Слагате всичко в един плик и го изпращате с обратна разписка в съда.
- ivanov_p
- Активен потребител
Благодаря
Пише "Заповед за изпълнение на парично задължение" по чл 410 ГПК.
Пише "Заповед за изпълнение на парично задължение" по чл 410 ГПК.
- vital
- Нов потребител
"приложено представям доказателства за извършени плащания по заповед за изпълнение от ......….дата, по гр.д №......……, на ............състав на ...........районен съд"
- ivanov_p
- Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|