- Дата и час: 22 Ное 2024, 19:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Измами ме адвокат
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Измами ме адвокат
Здравейте, преди няколко месеца упълномощих адвокат да заведе от мое име дело за делба на наследствен имот, имотът е в друг град и не ми е възможно да пътувам до там, за да се занимавам. Платих на ръка 1000лв. и разписах адвокатското пълномощно, насреща не получих никакви документи, че съм платил каквото и да е, нито копие от пълномощното, в последствие преди няколко дена след като звънях в регистратура на съда във въпросния град разбрах, че дело от мое име не е насрочено, дори не е входирана искова молба от мое име, а по думите на адвоката септември месец било насрочено и всичко било наред, жертва ли съм на измама и какво следва сега, освен да пия една студена вода?
- synnyzter
- Нов потребител
Re: Измами ме адвокат
Рано е да се говори за жертви. Като за начало поискайте да ви изпрати по имейл копие от ИМ, след това попитайте защо в регистратурата липсват данни за входирането. Възможно е да има разминаване.
- propensity
- Потребител
synnyzter написа:Здравейте, преди няколко месеца упълномощих адвокат да заведе от мое име дело за делба на наследствен имот, имотът е в друг град и не ми е възможно да пътувам до там, за да се занимавам. Платих на ръка 1000лв. и разписах адвокатското пълномощно, насреща не получих никакви документи, че съм платил каквото и да е, нито копие от пълномощното, в последствие преди няколко дена след като звънях в регистратура на съда във въпросния град разбрах, че дело от мое име не е насрочено, дори не е входирана искова молба от мое име, а по думите на адвоката септември месец било насрочено и всичко било наред, жертва ли съм на измама и какво следва сега, освен да пия една студена вода?
Ако адвокатът не Ви убеди, че си е свършил работата, пуснете жалби в районната прокуратура (може и по електронен път) и жалба в адвокатската колегия срещу адвоката. Друго не Ви остава. Добре е да е имало някой с Вас, когато сте дал парите.
- ilian_todorov
- Активен потребител
Дали може да споделите кой е адвоката и от кой град? Интересувам се, защото и аз бях измамена, но моя адвокат е взел пари от ответника /дело за лекарска грешка/, за да мотае делото и да изтече давностния срок. Постоянно измисляше как върви делото, но когато лично проверих се оказа, че няма заведено токова. Даже ми върнаха от съда внесената такса. А адвокатската колегия ми отговори, че щом нямам договор не могат да направят нищо. Дори не се свързаха с мен и него да сверят версиите ни!!! Пълна пародия са и те!
- mouseee
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|