- Дата и час: 25 Ное 2024, 19:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Свидетелство за съдимост
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Свидетелство за съдимост
Здравейте, имам следният казус: извадих си свидетелство за съдимост, в него пише че съм осъден за две престъпления от 2006 година, като престъпленията са описани подробно. Най-отдолу на свидетелството за съдимост пише, че съм реабилитиран по право 2010 година. Имаше разноски по делата, за който беше изтекла 10 годишната давност, за което получих уведомление от НАП, че са отпаднали. Свидетелството за съдимост ми трябва за работа като учител. Какво да направя, че в свидетелството за съдимост , да не ми изписва, че съм осъден. Ако съм реабилитиран по право, трябва ли да ми изписва в свидетелството за съдимост, че съм осъждан.
- grajdani123
- Нов потребител
Re: Свидетелство за съдимост
Не.
Това трябва се говори подробно с администрацията, ма това е мъчна работа.
Кой съд сте, не че имам връзки. Това ни беше като закачка по време на упражнението по наказателно производство. Асистентът се шегуваше именно с това, че в свидетелството за съдимост пише неосъждан, реабилитиран по право.
Разбирате ли няма смисъл от подобно удостоверение.
Това трябва се говори подробно с администрацията, ма това е мъчна работа.
Кой съд сте, не че имам връзки. Това ни беше като закачка по време на упражнението по наказателно производство. Асистентът се шегуваше именно с това, че в свидетелството за съдимост пише неосъждан, реабилитиран по право.
Разбирате ли няма смисъл от подобно удостоверение.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Да, Свидетелството за СЪДИМОСТ е кратко удостоверение. Нормално е да пише ОСЪЖДАН, РЕАЛИЛИРАН! Няма подробности. Нормално е , това не е досие !
Осъден съм по политически въпроси от съд преди 2008 год. Сега съм реабилитиран. В свидетелството пише . осъждан, реабилитиран. Работодателят не му харесва - иска У-ние НЕОСЪЖДАН!
Дайте препоръки, насоки ! ...... работа! Вярно -човекът е осъден, лежал в затвор по полит. провинения и след 2010 г. е реабилитиран!Но, ДА е ОСЪЖДАН, РЕАБИЛИТИРАН. Но в свидетелството пише - осъждан, реабилитиран.
Осъден съм по политически въпроси от съд преди 2008 год. Сега съм реабилитиран. В свидетелството пише . осъждан, реабилитиран. Работодателят не му харесва - иска У-ние НЕОСЪЖДАН!
Дайте препоръки, насоки ! ...... работа! Вярно -човекът е осъден, лежал в затвор по полит. провинения и след 2010 г. е реабилитиран!Но, ДА е ОСЪЖДАН, РЕАБИЛИТИРАН. Но в свидетелството пише - осъждан, реабилитиран.
- tochotocho
- Потребител
tochotocho написа:...Но, ДА е ОСЪЖДАН, РЕАБИЛИТИРАН. Но в свидетелството пише - осъждан, реабилитиран.
Това звучи като ... „Жив, малко умрял“!
- jhoro
- Активен потребител
иване , кои ти бяха преподавателите по Наказателно, гражданско и пр. Ако си завършил по соц.време имаше някаква смесица мужду френско-белгиийско и съветска право. По кои норми грабнаха народен претставител от Народното събрание и после го ОБЕСИХА ! Защото след полунощ отказал на сталинския .... "ела да си говорим " !
- tochotocho
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|