Честно не разбирам поради каква причина са ми изтрили питането за избраната от мене на случаен принцип госпожа Теодора Ангелова Гроздева .представител на Стдебната власт (елемент от бг.мафията.като цяло)
Този който ми я изтрил .да ми направи "публично "забележка ако съм нарушил някакви си правила .защото аз не вдявам . Да ли несме все още под тоталетарен режим .че не можем да обсъждаме властоимаще хора ?
п.п lawchoicе. тука си търси отговора
- Дата и час: 23 Ное 2024, 14:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Какво нарушик .че ми изтрихте темата за съдия Теодорагрозде
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Какво нарушик .че ми изтрихте темата за съдия Теодорагр
Какво ти е питането за съдията точно?
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
- bludniq_sin
- Потребител
bludniq_sin написа:Какво ти е питането за съдията точно?
Независимостта на съдиите в глобализиращото се и взаимно зависимо общество е гаранция за истината.свободата.спазването на човешките права и безпристрастното правосъди. защитено от външно влияние. Независимостта на съдиите не е изключително право или привилегия, дадени им за техен личен интерес, а е в интерес на законността и на всеки. който търси и очаква правосъдие. Затова независимостта като условие за безпристрастността на съдиите е гаранция за равенството на гражданите пред съда
В този ред на мисли . питах за качествата на Теодора Ангелова Гроздева като съдия във ВКС . Оправдано ли е кариерното израстване ? Защото сме в " България" и нещата стават с пари. секс .приятелство .От "гнилите ябълки ли "е съдия ? тРешенията .които постановява изпълнени ли са с фактологически грешки и правни неточности ?т.е. отзиви за нея . като съдия . но не съм писал ЕГН и др.данни
Всепак върховните съдии са публични личности и данъкоплатеца който ги храни.редно е да знае професионалните им качества и достойнствата им !
Невиждам нищо нередно ако някой сподели мнение
- gridiron
- Потребител
Нали се бориш за справедливост... Бъди поне откровен, ако не друго. В изтритата тема, искаше да узнаеш за някоя клюка за състава на ВКС, в който Т.Гроздева участва.
Актовете на ВКС са достъпни на сайта му в интернет. Качеството на съдебните актове /способността им да разрешат възникнал между страните правен спор/ зависи от много фактори, последният от които е съдията, доколкото и преценката на данните по делото по вътрешно убеждение следва да е основана на закона. От съществено значение е процесуалното поведение на страните и способността им да установят надлежно правнорелевантните за спора факти.
Актовете на ВКС са достъпни на сайта му в интернет. Качеството на съдебните актове /способността им да разрешат възникнал между страните правен спор/ зависи от много фактори, последният от които е съдията, доколкото и преценката на данните по делото по вътрешно убеждение следва да е основана на закона. От съществено значение е процесуалното поведение на страните и способността им да установят надлежно правнорелевантните за спора факти.
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
- lawchoice
- Потребител
lawchoice написа:Нали се бориш за справедливост... Бъди поне откровен, ако не друго. В изтритата тема, искаше да узнаеш за някоя клюка за състава на ВКС, в който Т.Гроздева участва.
Добре казано .но пропусна най големия фактор "Корупцията" който ще рефлектира на така наречено "вътрешно убеждение"на съдията с което ще си измива ръцете !
Защо не. някой ощетен от състава да пусне клюка
- gridiron
- Потребител
gridiron написа:Добре казано .но пропусна най големия фактор "Корупцията" който ще рефлектира на така наречено "вътрешно убеждение"на съдията с което ще си измива ръцете !
Защо не. някой ощетен от състава да пусне клюка
Нищо не съм пропуснал! Това, че не можеш да вникнеш в написаното, съответно не знаеш колко прави 2 и 2, не е основателен аргумент за критика към поста ми. Жалкото обаче е друго, че именно такива като теб яхват гребена на вълната - ужким "борци за справедливост", преследват личните си интереси и ако и след като ги постигнат изведнъж забравят за справедливостта. Затова предлагам следното решение:
Закриваме тази противна и корумпирана съдебната власт - нека тълпата решава всички спорове /трудно ще бъде корумпирана нали/. От това и полза за бюджета ще има - няма да бъдат присъждани обезщетения за бавно правосъдие /решението и изпълнението му се осъществяват веднага/. Ще бъдем пример за бързо правосъдие и за другите европейски държави - всичко ще се решава на една инстанция без обжалвания и протести.
Нали така, борецо за справедливост...
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
- lawchoice
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|