начало

БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие

Моля за помощ! Измамиха ме

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Моля за помощ! Измамиха ме

Мнениеот neutralen » 03 Окт 2014, 23:05

Всички които пишат във форума са "форумни чавки", разбира се с изключение на този юзър, който ги квалифицира като такива.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 03 Окт 2014, 23:11

:mrgreen: Една "форумна чавка" ми прошепна на ухо, че тая твърдяна измама няма никакъв шанс още на етап предварителна проверка.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот lexy21 » 03 Окт 2014, 23:15

Неутрално, хайде да не ме занимаваш, било то и косвено, с комплексите си, става ли? Бях достатъчно добра преди време изрично да се обърна към теб с молба да не се отразяваме взаимно, ако ти е трудно - дишай дълбоко и продължавай да опитваш.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот neutralen » 03 Окт 2014, 23:20

Е, не го вземай толкова на сериозно. Нищо не съм писал против теб. Някой написал, че сме "форумни чавки", и аз написах, че е така с изключение на юзъра, който ни определя като такива.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 03 Окт 2014, 23:27

prostochovek написа:Ами сигурно съм луд, че ще се занимавам с някаква си ей така за спорта и щото си нямам друга работа?! Полицията ако иска, да си свали телефонния разговор с нея, нали всички данни се пазят. Някой се прави на интересен с титличката си, а не се погледне просто колко е прост...

А Вие защо си мислите, че полицията си няма друга работа, че ще тръгне да се занимава със сваляне на личните Ви разговори и прослушването им, ако няма друга основателна причина да се занимава с този случай? И въобще много ми е интересно пред кого и какво ще можете да докажете относно твърдяната от Вас измама. :roll:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот prostochovek » 03 Окт 2014, 23:33

Чудно с какво се занимава и е толкова заета. Дали намира крадците на велосипеди, когато последните са заснети с камера, дали намира телефонните измамници, след като уж трябваше всички предплатени карти да се регистрират, за да нямало измами, дали нещо друго по-съществено върши... какво всъщност върши тази институция, освен да е на хранилка към тия, срещу които искам да пусна жалба?! И що да сваля разговорите, като те доказват, че среща е имало, каква е сумата и че гузната пеперудка после се крие, щото е откраднала нещо, не за друго. Дали и дете не би навързало фактите?! Само на безпристрасния съд винаги нещо му пречи да го направи.
prostochovek
Младши потребител

Мнениеот kpts_ » 04 Окт 2014, 00:03

Напиши, подай жалбата и ще разбереш с какво се занимава полицията!
Обективно погледнато-ще има трудности с доказателствата.
kpts_
Потребител

Мнениеот doc03 » 04 Окт 2014, 00:07

prostochovek написа:Ами сигурно съм луд, че ще се занимавам с някаква си ей така за спорта и щото си нямам друга работа?! Полицията ако иска, да си свали телефонния разговор с нея, нали всички данни се пазят. Някой се прави на интересен с титличката си, а не се погледне просто колко е прост...

Как се сваля телефонен разговор? Наистина питам, и ще почерпя, ако ми кажеш!
И си мислиш, че ще минеш с тези шмекерии?
Каква ти е целта? Да я шантажираш, че де ти д*ха без пари ли? М?

prostochovek написа: ... става въпрос за 200лв., които и дадох уж да дадяла на шофьора си, който уж случайно не можа да намери адреса, беше паркирал на 200м от вкъщи и тя дойде пеша. Същата така и не се върна повече....

Ми ... дал си й 200 лева, дала ги е на шофьора си ... Къде е измамата?
И ми е интересно ... щом хонорарът на шофьора е 200, нейният какъв ли ще да е? Е, може да й е златна, ама ти така и няма да разбереш, дори и това ...

prostochovek написа:Чудно с какво се занимава и е толкова заета. Дали намира крадците на велосипеди, когато последните са заснети с камера, дали намира телефонните измамници, след като уж трябваше всички предплатени карти да се регистрират, за да нямало измами...

Да, намира ги. И? Какво след това? И още много неща ще има да се чудиш ...

Да, срещата се е състояла. Да, обслужила те е. Да, взела ти е 200 лева. Да, крие се, защото си извратен (например). И? Защо разказът ти да е истина, защото ти си казал? А ти защо преби момичето, м? Що не ми върнеш на мен едни 200 лева, дето еди кога си, точно пред къщата ти, ми изпаднаха от джоба, а ти ги взе и се скри?
Хайде, дис-тарикат, ще ми отговориш ли?

Що не отидеш, да я намериш, въпросната, и да си искаш тия 200 кинта, а ако предпочита - може и да си ги изработи ... да речем, 20 курса по 10 кинта да ти направи, м?
Ааааа, да, не можеш, да ... то за това трябват топки...
Е, като няма топки - полицията...
Скочих лошо на един от тия, и той ме наби - полицията ... Правя се на тарикат с "ML"-а, дето тате ми го купи, ама едни ми го вземаха ... - полицията .... Водя в къщи к*рви, и се тежкарея с кичовете си, ама ми ошушкаха апартаментчето ... - полицията ... Спирам като селянин на пътеката, та жените с бебетата да не могат да минават, че да ми се вижда бавареца ... ама ми го надраха ... - полицията ...
Да продължавам ли да изреждам, с какво се занимава и с какво е толкова "заета" полицията? М?

Следващият път, просто извикай полиция, ама предварително, докато чакаш дамата. Ако не друго, поне можеш да им покажеш как се свети ...
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот prostochovek » 04 Окт 2014, 00:19

Твърде си клиширан, за да ти отговарям. Тва комплексите са яката работа. Лекувай се, ходещо клише. Само като види човек кой ти е идол и заболяването става ясно...
Най-лесното след случката е с няколко човека пак да ги викнем на друго място и да им теглим един хубав, здрав бой до омекване на кратуните, докато не си платят откраднатото, но това е в твой стил, топковецо. Реших, че тва е правен форум, а то поредния пиадестал за изява на комплексари.
prostochovek
Младши потребител

Мнениеот gkamenov » 04 Окт 2014, 00:37

надявам се,че няколкото часа "компания" ще ги помните цял живот ! нищо не би могло да се направи,наистина.Не са Ви отнети на сила тези 200 лв.в крайна сметка.Ако сте в София препоръчвам Ви чешмичката на Княжево,водата е приятна за пиене и полезна.
gkamenov
Потребител

Мнениеот prostochovek » 04 Окт 2014, 00:49

gkamenov написа:надявам се,че няколкото часа "компания" ще ги помните цял живот ! нищо не би могло да се направи,наистина.Не са Ви отнети на сила тези 200 лв.в крайна сметка.Ако сте в София препоръчвам Ви чешмичката на Княжево,водата е приятна за пиене и полезна.

Не, не е насила, а чрез измама. Обещание за услуга, изискване за предплата и услуга... *уй
prostochovek
Младши потребител

Мнениеот neutralen » 04 Окт 2014, 01:02

Човеко, ти за пръв път участваш в този форум и понеже почнаха всички да те нападат и ти да им се връзваш и да им отговаряш, ще се стигне до намесата на модератора, банер и заключване на темата. За това, хайде да приключим с по едно последно изречение, мое и твое.
Ще цитирам думите на един друг участник в една друга тема:
"Когато на въпроса ти отговаря адвокат, забравяш какво си го питал" :D
neutralen
Активен потребител

Мнениеот fbr65 » 04 Окт 2014, 08:04

Я пий една студена вода, а ако искаш да не те боли гърло, дай още двеста, със сигурно ще се намери на кого, да И теглят един ..... абе ще измислят какво, ииии пито-платено. Парите ги включваш в графа акъл-парасъ, и оттук нататък да си знаеш, щото и в рекламите казват, че ти връщат парите, като не ти хареса стоката, ама я се опитай, ще видиш как става.
fbr65
Потребител

Мнениеот ivanov_p » 04 Окт 2014, 10:35

Пускай в полицията. Най-малкото ще имат несъпоставими спрямо твоите неприятности.
Няма престъпление, извършено от двама или повече, което да не може да се докаже. Има ли мобилен телефон и сам да си пак ще те хванат. Извършено ли е в голям град и да нямаш мобилен, вървиш. Случката е снимана от поне 5 камери, а по мобилните може да се проследи дори с кои хора от полицията работят. Никой не трябва да вади разговори, достатъчно е да се проследи мрежата и да се доведат на разпит поне двама.
Иначе има десетки такива случая с присъди. Врътката беше много популярна преди време, в дните когато пенсионерите взимаха пенсии. Такива се гонят и от полицията и от сводниците, защото вредят на бизнеса, като те излъже някоя мошеничка, няма да се сетиш да отидеш при почтено момиче в специализирано заведение.
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот Melly » 04 Окт 2014, 11:00

Някой пак се олива в "чесане на клавиатурата".
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот ilian_todorov » 05 Окт 2014, 15:13

prostochovek написа:Не е майтап. Изгорях с 200лв от случката и никак не ми е забавно. На тая въобще не и пука, че ще подам жалба в полицията, каза да правя, каквото искам. Явно имат протекции там сводниците и, те винаги имат и явно работи със софийски сводници, щото каза, че била отскоро тук. Защо да я търсят по отпечатъци, като и сега има обява на друго момиче с един от нейните номера в сайта с нейната обява от снощи. Вероятно и нейната обява е там, просто съм изнервен и не ми се търси. Е вярно, номерата може да са със сим карти на чуждо име, но те си снаят сводниците в полицията и като им дам снимки на обявата, могат да поискат ай пи адреса, от който е публикувана обявата на сайта и да ги намерят. Въпросът е, че не ми се иска после да идват призовки у дома за свидетел по досъдебното производство. Неженен съм, но имам други роднини и не искам тях да безпокоя с това. И честно казано не вярвам, че ще си върна сумата, най-много да почнат да ми звънят сводниците и да заплашват.
А ме измамиха, щото съм доверчив. От къде да знам, че тая ще офейка и няма да се върне?! Смятах, до снощи, че имат поне малко страх да не ги намерят после и да им се случи нещо, ако направят така. Явно нямат страх от нищо - нито че, може да ги викнат другаде и да изядат боя, нито от полиция и съд.

Нищо не й пречи да си заработи парите, така че и двамата да сте доволни. Разберете се. Аз ако съм ще я накарам да чисти в къщи след купон цяла нощ. :D
ilian_todorov
Активен потребител

Мнениеот prostochovek » 06 Окт 2014, 19:19

Тя не вдига телефона, ти искаш да се разбера с нея...
prostochovek
Младши потребител

Мнениеот doc03 » 06 Окт 2014, 20:19

prostochovek написа:Тя не вдига телефона, ти искаш да се разбера с нея...

Не разбирам к-во плачеш, к-ви телефони? Иди я хвани за гушата, да ти връща парите.
Баси как се изроди нацията, не е истина просто! Като знам за 500 лева гейовете как се бият, просто се чудя към питащия с какъв род да се обръщам ... госпойце? ... може би ...

П.П.
ilian_todorov написа: ... ще я накарам да чисти в къщи след купон цяла нощ. :D

Ахааааа ... скрита лимонка си тиииииии :-) :D :P
http://www.shoping-bg.com/userfiles/pro ... t_5771.jpg
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот votpuska » 04 Дек 2014, 23:45

prostochovek написа:Само като види човек кой ти е идол и заболяването става ясно...

Хахахахахаааааа най-накрая се намери кой да му го каже :mrgreen: :mrgreen:
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител

Мнениеот votpuska » 04 Дек 2014, 23:48

doc03 написа: Като знам за 500 лева гейовете как се бият

хохохохо ти затова ли си бил толкова агресивен бе, ей, палавник :lol: :lol: :lol: :lol: Е най-накрая си призна от самото начало те подозирах. :twisted: След като изпълзя на светло сега ще дишаш по-спокойно сигорен съм ;)
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Наказателно право