- Дата и час: 30 Ное 2024, 19:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как може длъжникът да бъде стимулиран да върне дълга?
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Как може длъжникът да бъде стимулиран да върне дълга?
Преди няколко дни разговарях със стар познат, който дължи пари на много кредитни институции. Част от задълженията му вече са погасени по давност, но други (тези на упоритите кредитори), които го дали на ЧСИ не са. По този повод често се допитва до мен за съвет. Въпросът му обаче този път ме изуми. Миналата година се хванал на работа на трудов договор и още на втория месец му удържали част от заплатата. По какъв начин тези кредитори го стимулирали да си върне заема, като му правили запор на заплатата????? Аз му отговорих, че го стимулират като не му удържат цялата заплата. Отговорът ми обаче не го задоволи.
- ilian_todorov
- Активен потребител
Re: Как може длъжникът да бъде стимулиран да върне дълга?
Кажи му, че ако аз съм му кредитор, ще го стимулирам физически, а може и сексуално!
Затова, че неговите не го стимулират, може само да съжалява
- zmeyan
- Потребител
Re: Как може длъжникът да бъде стимулиран да върне дълга?
zmeyan написа:Кажи му, че ако аз съм му кредитор, ще го стимулирам физически, а може и сексуално!
Той е разведен и си няма сериозна приятелка, така че може и да му хареса второто, ако си жена.
П.П. Никога не съм бил привърженик на подобни методи. След като си отпуснал кредит си длъжен да го обезпечиш за да си сигурен, че ще ти бъде върнат.
- ilian_todorov
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|