- Дата и час: 24 Ное 2024, 06:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
doznatei
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
doznatei
Kajete ne6to pove4e za konkursa za doznateli?znaete li za Plovdiv ima li obqveni mesta?kakva zaplata polu4ava edin doznatel?ima li diskriminaciq sprqmo jenite-kandidatki?
- radinela
Re: doznatei
Знам,че се явават на тестове - за езикова и правна култура.За съжаление не знам подробности.Ще бъда много благодарна на колегите ако дадат повече информация.
Радинела, знаеш ли за кога е насрочен първия тест?
Радинела, знаеш ли за кога е насрочен първия тест?
- p.iva
- Нов потребител
а да знаете дали изобщо приемат документи?
- iure
- Нов потребител
За приемане не знам.Мисля ,че трябва да бъде обявено или публикувано някъде или греша?Не ми е известно Заповедите на МВР подлежат ли на публикация?
- p.iva
- Нов потребител
Ами аз си подадох миналата седмица документите, но в друг провинциален град. Разбрах случайно, че приемат от познат служител в полицията. Учуди ме това, че приема на документи нямаше никаква гласност, а срока беше много кратък - около седмица.
- кандидатка
някой знае ли какви са условията за работа,конкретно имали срок в който не можеш да напускаш,както е при полицаите,аз не кандидствам за дознател,защото не се виждам няколко години там.
- drazena1
- Младши потребител
Baby za doznatelite rabotata e **** up
zna4i po ZMVR kaoto im e ustroitvenia zakon po koito rabotiat MVR nikade ne e zadaljena da obiaviava mestata si za doznateli na publi4no miasto.
Taka 4e nali znae6 tama kadeto vsi4ko epokrito v tainstvenist e idealno miasto za koruptsia ,reket,i narejdane na na6i hora
Kak moje6 da razbere6 -vav vsuako RDVR ima otdel Kadri te sa otgovorni za nabiraneto na politsai i doznateli ,triabva da pita6 tam i te 6te ti dadat info.Poprintsip pri vlizaneto v rdvd praviat problemi no za da ide6 do Kadri ne bitriabvalo
2 Na4in e da utide6 pri na4alnika na RPU v priemnoto mu vreme i da pita6 tam dali ne nabirat doznateli.
Zaplatata e kolkoto osnovnata leitenantsa ili malko nad tai ili obsto kazano 400-480lv
Stava6 politsai i tribva d mine6 psiho za da se konstituira6 kato takav.
Polu4ava6 kup tapatsi kato na4alnitsi i mnogo iadove.
Dobre e 4e se priznavat godinite tam za uridi4eski staj
No ob6to vzeto si BAI HUII
Aide kasmet
zna4i po ZMVR kaoto im e ustroitvenia zakon po koito rabotiat MVR nikade ne e zadaljena da obiaviava mestata si za doznateli na publi4no miasto.
Taka 4e nali znae6 tama kadeto vsi4ko epokrito v tainstvenist e idealno miasto za koruptsia ,reket,i narejdane na na6i hora
Kak moje6 da razbere6 -vav vsuako RDVR ima otdel Kadri te sa otgovorni za nabiraneto na politsai i doznateli ,triabva da pita6 tam i te 6te ti dadat info.Poprintsip pri vlizaneto v rdvd praviat problemi no za da ide6 do Kadri ne bitriabvalo
2 Na4in e da utide6 pri na4alnika na RPU v priemnoto mu vreme i da pita6 tam dali ne nabirat doznateli.
Zaplatata e kolkoto osnovnata leitenantsa ili malko nad tai ili obsto kazano 400-480lv
Stava6 politsai i tribva d mine6 psiho za da se konstituira6 kato takav.
Polu4ava6 kup tapatsi kato na4alnitsi i mnogo iadove.
Dobre e 4e se priznavat godinite tam za uridi4eski staj
No ob6to vzeto si BAI HUII
Aide kasmet
- mi6o
Колежке ,когато си подаде документите казаха ли за кога е насрочен първия тест?
- p.iva
- Нов потребител
Kolegi, ne se zablujdavaite otnosno rabotata kato doznatel. Tova e vazmojno nai-loshiat izbor za jurist. Imam kolega koito sled mnogo vreme, testove i vrazki se uredi tam i sega se chudi kak da se izmakva. A kogato na doznatelite se prehvarliat pochti vsichki razsledvania shte stane neveroiaten batak i togava shte proklinali denia v koito ste slojeli pagona.
Vijte postinga na mi6o-vsichko, koeto kazva e viarno, a ima i oshte gadosti, koito shte usetite edva kogato ste v sistemata.
Vijte postinga na mi6o-vsichko, koeto kazva e viarno, a ima i oshte gadosti, koito shte usetite edva kogato ste v sistemata.
- Marko
Ако иска някой да стане спец в наказателното право и по-точно в областа на разследването,трябва да мине през дознателския апарат.В момента те са хора за всичко.Освен,че са дознатели постоянно им се напомня,че са и служители на МВР със всичките му последствия-дежурства ,наряди и прочие.С две думи -много задължения малко права.В 99 % от практиката се вижда и друго,а именно,че началника на дознателя е офицер който е завършил или филология или химия,агроном и нерядко бивш командир на взвод от българската армия.Всички те имат собствени виждания относно правната наука.Понякога дознателите трябва да изпълняват екзотични указания на някой мл.прокурор.Е в тия условия ако не станеш професионалист,здраве му кажи.И това е само малка част от "екзотиката" в работата на дознателя.Но това са грешки на растежа,които аз смятам,че постепенно ще бъдат отстранени най-вече под натиска на Европейския съюз.Защото както каза правосъдния министър,правната реформа е като местене на гробища : не можеш да разчиташ на помощ отвътре.
- наблюдател
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|