- Дата и час: 23 Ное 2024, 12:14 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Обжалване условна присъда
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Обжалване условна присъда
Здравейте бях писах скоро по темата относно поръчка на телефон с чужда карта , в момента съм осъден условно 6 месеца с 3 год изпитателен срок. Интересува ме може ли в най кратък срок да се обжалва тази присъда , интересува ме при положение , че се признавам за виновен (колкото и да не съм) по бързо производство трябва да ми се свали най малката присъда а именно ГЛОБА ме осъждат условно , поне така като говорих с адвокат и той ми го каза това , че ако се призная за виновен по бързо производство трябва да свалят нещата с 1 единица образно казано надоло от УСЛОВНО на ГЛОБА но това така и не се случи в крайна сметка , не съм осъждан никога досега , завършвам висшо след 1 месец , 3 год. условно просто ми спира всички сметки и ме връща в първи клас , след това и да не може нещо по леко така и не разбрах като си извадя за съдимост удостоверение ще пише реабилитиран или неосъждан в него , и ще мога ли да започна работа в държавна структура от сорта на Община или областна администрация
-
chippen - Младши потребител
Re: Обжалване условна присъда
Не разбрах на кого каза "мерси", но аз ще посмея да ти дам съвет. На първо място - да, можеш да обжалваш присъдата в срок от 14 дни от деня, в който си я чул от съдията. На второ - щом си се съветвал с адвокат, то обърни се отново към него и го наеми да ти съдейства... И трето - не си мисли, че "глоба" - та не е осъждане. Ако не е административно наказване, то и от нея няма да се отървеш преди да изтекат три години. След това в свидетелството ти за съдимост ще пише "неосъждан". Успех.
- kremen
- Младши потребител
Re: Обжалване условна присъда
Имаше един човек който беше ми написал нещо но сега го виждам че е изтрито , та за него ставаше въпрос. Сега по темата , преди дни подписах че съм съгласен , няма как да се докаже примерно повторна експертиза да се поиска предвид това че предишния път са намерили всичко в лаптопа ми , и да се докаже че е друг човек чрез моя лаптоп . Подписах за 3 год. условно кофтито е че сега завърших бакалавър преди 2 дни, и ще започна магистър, поне една година да уча и без това едва ли ще си намеря работа . След това 2 год. какво ще правя незнам , доколкото говорихме с прокурора ми обесни че мога и да почна работа като съм условно , зависи от човека който ме наема , каза че може да ме вземат дори в общината ако човека от който зависи реши да те наеме .... Адвоката ме посъветва да избера условно 6 условно с 3 год изпитателен пред пробацията , Мислите ли че това е по добре ?
-
chippen - Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|