начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

НОТАРИАЛЕН КОНКУРС

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: НОТАРИАЛЕН КОНКУРС

Мнениеот lubimec 13 » 17 Май 2004, 14:35

mladeja , kakvo stana s rezultatite , nali be6e 50 procenta skusani , xaide dai informaciy po-prysna ot ponedelnik , a ne ot subota .
kolegi , kakvo zamluknaxte 4akate li , to si ima6e i laf - da znae6 , da moje6 i da iska6 da 4aka6 , taka i nie . golyma 4akalny padna .
lubimec 13

Мнениеот рери » 17 Май 2004, 15:03

колеги, колеги, вие хубаво си говорите сега и се каните да обжалвате конкурса, обаче утре като излезнат резултатите и тия 200 дето ще имат 4-ки ще видите, как ще ни кажат гледайте си работата, ние писахме, всичко си знаехме и си изкарахме изпита. Подкрепям идеята, да се обжалва и съм с вас, дори и да имам 6-ца.
рери

Мнениеот млад и зелен » 17 Май 2004, 15:30

Най-лошото е ,че сме юристи и оставяме да се гаврят с нас имаме правото да искаме да дадат казус с коректно зададени въпроси ,на които ако си знаеш да отговориш и даже и да имаш двойка да знаеш ,че такива ти са били възможностите ,а не да се подиграват с нас
млад и зелен

Мнениеот младежа » 17 Май 2004, 17:00

Жалко е ,че юристи........ очакват помощ от 4етвъртата власт , а не от съдебната и законодателната системи.........щом сме такива овце......нека ни стрижат - яко !!!
младежа

Мнениеот 123456 » 17 Май 2004, 19:41

Но и вие сте върха, какво толкова казуса неясен, работата нагласена, местата предварително раздени и какво? Да не е първият такъв случай! Всичко в тази страна е такова - имаш ли връзки и/или парички много знаеш и си назначен, нямаш ли - двойка! Честито на връзкарите, а на другите - следващият път може пък вие да познавате който трябва!
123456

Мнениеот princesa reg N » 17 Май 2004, 20:00

Много крайно становище, колега 123456. Нека да лягаме и да мрем тогава. Не всичко е пари и връзки, приятелю....
princesa reg N

Мнениеот друг участник » 17 Май 2004, 20:49

Хайде на работа!
В отговор на конструктивните предложения направени от някой колеги по-горе Ви предлагам алтернативен отговор на стандартния отговор на въпрос 11.
Соломон Розанис в “Частноправни хипотези” разглежда на страница 148 – 149 хипотеза при която е възможно частично да се заличи ипотека.
друг участник

Мнениеот нетърпелив » 18 Май 2004, 11:45

Колеги, обадих се в министерството. Отговориха ми следното: "Не се ангажираме с дата, но резултатите няма да излязат преди 26.05.2004 г."
нетърпелив

vapros kam liubimec13

Мнениеот delfin4e » 18 Май 2004, 12:00

Kolega,e-mail-a ti e nevaliden! Pisah ti,no pismoto se varna, za6toto nqmalo takav adres! Pi6i mi na e-maila,za da razbera pravilniq! Blagodarq!
delfin4e

Мнениеот 123456 » 18 Май 2004, 12:34

Съжалявам princesa reg N, че изпадам в крайности, но пък поне съм реалист!
123456

Мнениеот lubimec 13 » 18 Май 2004, 14:18

za delfin4e , vyrno , e-meil -ut e sgre6en , ne sum vidyla , pi6i mi na heaven@abv.bg,
6te ti otgovory v sryda ve4er , za6toto imam dela vuv VKS .
lubimec 13

Мнениеот mir vam » 18 Май 2004, 20:14

Kолеги,
вижте едно решение на ВКС
mir vam

Мнениеот mir vam » 18 Май 2004, 20:18

Та решението на ВКС е Решение № 465 от 21.06.2000 год. по гр.д.1568/99 год. ІV г.о., докладчик съдията Жанин Силдарева.
Като че ли от там са тръгнали да ви съчиняват казуса. Понатрупали са още малко гадости, че да стане още по-пикантно.
mir vam

Мнениеот младежа » 19 Май 2004, 16:47

Колеги дочувам от...........,че комисията има директива , поне 80% от обявените свободни места да бъдат заети , след вторият изпит - така,че има шанс за около 300 човека -УСПЕХ !!!
младежа

Мнениеот lubimec 13 » 19 Май 2004, 19:36

mladeja , pak provokacii a , mnogo si vutre6en , 4ak puk 80 procenta , 4e nali 50 procenta byxa dvoikite . te tam , kudeto ti davat informaciyta vseki den si menyt akula.
interesno tezi promeni v rezultat na kakvo sa , da ne tekat nykakvi znaci nanykude , a nie da ne znaem nakude .
lubimec 13

Мнениеот младежа » 20 Май 2004, 07:05

Прав си " lubimec13" , но пожелавам да си от вторите 50% -/ в тях нивото малко-по нисичко, да прескочат повечко/ ; така или иначе ,Европейските директиви трябва да се спазват иначе бият през пръсти:
- "Дека са парите, които Ви дадохме за рИформата? "

А . за KXSENIA , ще Ви преразкажа част от другият казус, който беше нещо от сорта:
-През 1942 год. се ожених за възрастна вдовица, която имаше голяма 16г. дъщеря . С жена ми живяхме в къщата на брат и -Б. Осинових доведената ми дъщеря. По-късно баща ми ,вдовец често посещаваше семейството ми и по-късно се ожени за доведената ми дъщеря.По този начин дъщеря ми стана втора моя
" майка " , а баща ми мой-зет. От техният брак се роди момче , което ми стана брат и същевременно "внук" . Много го обичах затова му продадох една нива когато се ожени .
Понеже съм мъж на майката на доведената ми дъщеря, то жена ми стана и моя баба, тъй като е майка на жената на баща ми ..
По този начин станах мъж на жена си и неин внук.От нашият брак се роди едно момче, което сега е на 18 год. и което е шурей на баща ми, а на мен е вуйчо, тъй като е брат на мащехата на майка ми, която ми е дъщеря.
По този начин станах сам на себе си дядо, тъй като жена ми е баба, а аз съм неин мъж.
При екскурзия в Перник,един влак дерайлира и ламарините убиха подред:...Б, В, А, Г..............................................останах аз.
Следват въпроси за наследствено право, дялове,запазени части и т.н. / при положение ,че вътре има още няколко продажби , дарения и завещания един към друг./
Колеги, добре все пак, че не се падна този казус, нали?
младежа

Мнениеот lubimec 13 » 20 Май 2004, 11:46

mladeja , tova e star laf , o6te otpredi deveti septemri . dotam li stignaxa kazusosu4initelite , da recipirat narodniy folklor i da go probutvat na kanidat - notariusute .
y dai tretiy kazus , kato si tolkova informiran.
lubimec 13

Мнениеот 123456 » 20 Май 2004, 15:48

Ехооо, чух от едно място, че резултатите били излезли. Има ли някой друг такава информация и ако е вярно къде са изнесени, защото в страницата на МП няма резултати?
123456

Мнениеот margaritka » 20 Май 2004, 17:13

азмовска каква е тарифата за Бургас в крайна сметка??????????????
margaritka

Мнениеот lubimec 13 » 20 Май 2004, 17:56

az puk 4ux , 4e rezultatite 6eli da izleznat 4ak sled 10 uni . komisiyta gledala v pulen sustav vsyka rabota pootdelno . i sega bili gledali na malkite zali i bilo stra6na se4.
izto4nika e sredno dostoveren .
lubimec 13

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити