- Дата и час: 28 Ное 2024, 15:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
НОТАРИАЛЕН КОНКУРС
|
|
Re: НОТАРИАЛЕН КОНКУРС
Министре, не спиш ли бе? Къв е тоя отговор в 8:54? Да не си намери любовница-юристка. К,во представлява?Гот ли е. Цитира ли ти алинеи и членове по време на секс?
- гений 75
ОК видяхме списъка на допуснатите до конкурса . Сега, ако някой има наистина вярна информация за протичането на конкурса и за това дали се плаща МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ И С МЕН!!!!
- mutsa
- Потребител
Hej, znaete li 4e profesorite ot parvia kurs 6te badat v komisiata !!!
- agent 2
E tova sa ve4e pulni gluposti. Niakoi tuk znae li izob6to koi sa tia Atlas konsult organizatorite?
- Izi2
знаете ли дали конспекта за нотариуси е един и същ за съдиите по вписвания. Ако не знаете можете ли да ми кажете къде мога да го намеря.
- христина
Конспекта за нотариуси е в Наредбата - № 36, мисля, че беше и в Аписа ще си го намерите!
Що се отнася до съдиите по вписванията - там няма конспект, а в заповедта на минвистъра обнародвана в ДВ пише, да са се подготвили върху ГПК (Глави 51 и 52 - нотар. произ-ва и вписванията на юл и ЕТ) и освен това ЗН, ЗС/ПВ, ЗОЗ, ЗКИР, ЗСПЗЗ, ЗННД, ТЗ в частта за апортните вноски. Това е, надявам се, че съм бил полезен.
Що се отнася до съдиите по вписванията - там няма конспект, а в заповедта на минвистъра обнародвана в ДВ пише, да са се подготвили върху ГПК (Глави 51 и 52 - нотар. произ-ва и вписванията на юл и ЕТ) и освен това ЗН, ЗС/ПВ, ЗОЗ, ЗКИР, ЗСПЗЗ, ЗННД, ТЗ в частта за апортните вноски. Това е, надявам се, че съм бил полезен.
- Анастас Петров
Az pone ne gi znam
izglejdat mi izmisleni
hvana li sa zlatnata mina i se opitvat da izto4at pariki pokrai konkursa
izglejdat mi izmisleni
hvana li sa zlatnata mina i se opitvat da izto4at pariki pokrai konkursa
- koni5
Има ли някой доблестно да си признае, че ще ходи на семинар?
Сигурно тези, които ще идем, ще се гледаме на кръв и ще трябва организаторите да ни слагат през едно място....
Сигурно тези, които ще идем, ще се гледаме на кръв и ще трябва организаторите да ни слагат през едно място....
- Нели Бе
Аз ще ходя на семинар/ ТЪРСЯ СПОНСОРИ / и колеги ,да разделим разноските...
- ЗАКЪСАЛ
Някой знае ли кога ще се публикуват списъците на кандидатите по съдебни райони?
- Готов да плаща
Списъци по райони няма да има, защото някои хора ще си дърпат косите и гризат ноктите.
И да плащате и да не плащате пак няма да спечелите конкурса.
За Пловдив например, където ще се раздава най - голямата баница, къндидатства братовчедката на заместник - министъра на правосъдието, кой ще и излезе насреща а?
И да плащате и да не плащате пак няма да спечелите конкурса.
За Пловдив например, където ще се раздава най - голямата баница, къндидатства братовчедката на заместник - министъра на правосъдието, кой ще и излезе насреща а?
- парцуц джанков
Насреща на братовчедката ще излезе -братовчеда на зам.министър председателя,затова не се коси.......
- Спешен кабинет
като гледам форума и клюките, май само министър-председателя НЕ се е включил в конкурса...?А може би се е включил,чрез подставено лице/сламен човек/,а?
- кондо
Едно е сигупно, на тези конкурси случаен човек няма смисъл да се явява.
Чух, че във Варна едно съдийско място /говорим за младши съдия/ струва към 5 000 лв. За нотариус незнам!!!!
Чух, че във Варна едно съдийско място /говорим за младши съдия/ струва към 5 000 лв. За нотариус незнам!!!!
- divel
колеги, като ви чета глупостите, ме обзема паника- просто няма да имам никаква конкуренция на този конкурс. Четете, не мислете глупости, кое колко пари струва, на кого сина и дъщерята ще кандидатстват . По този начин ли се мъчите да оправдаете собственото си безхаберие
- алла
Като гледам от колко време никой не е подновявал темата за конкурса, започвам да си мисля, че всички колеги, които ще се явяват са се отдали на четене по конспекта и нямат време да обменят мисли....Браво ако е така!агент написа:
>
>
>
>
- 5678
|
|