начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Дознатели

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Дознатели

Мнениеот pritesnen » 21 Ное 2003, 18:12

Pritesnen е вече по-малко pritesnen. Получено е малко листче бяло, което властно съобщава, че ме призовават. Заповедта, колеги е пристигнала, но не съм я получил още. Започвам от 1 декември. На останалите чакащи успех и повече късмет.
pritesnen

Мнениеот marat » 23 Ное 2003, 09:32

Pritesnen kato poluchish naznachenieto drasni pak tuka az sled sluzhebniq kontakt samo si chakam
marat

Мнениеот peshehoden » 24 Ное 2003, 01:40

Само едно нещо ме кара да спра да пиша във форума - това е непрестанната злонаменена фикс идея и типична българска завист, че обезателно всички, които са постигнали успех в България са го направили с връзки, с пари или със свалени гащи (за момичетата). Като чета, че дознател може да се стане ЕДИНСТВЕНО при посочените по-горе хипотези ми се струва, че твърде много колеги са отпаднали по трънливия път на конкурса и ги е яд. С много мъка, стиснати зъби и четене съм се борил за дознателската длъжност. Декларирам, че нямам юристи в рода си, имущественото ми положение е незавидно (и да съм искал не съм могъл да си платя мястото), за секса да не говорим :-)
Ако имате някакви конкретни въпроси, колеги, ще ви отговоря на драго сърце. Но ви моля - спрете с безсмисленото заяждане.
Лейтенант Пешеходен
peshehoden
Младши потребител

Мнениеот 2345 » 25 Ное 2003, 16:21

i az sam taka oste sam na kontakt..,i nikoi ne kazva nisto...,teb kak te prizovaha Pritesnen?
2345

Мнениеот Благородна » 25 Ное 2003, 16:39

Към всички кандидати,
Работя в системата на МВР вече 5 години. Предпоследните 2 години водих и дознания срещу известен извършител. Завършила съм Академията на МВР и право, така че зная как седи въпроса и при едните и при другите. Прочетох много и различни мнения. За всички, които са кандидатствали и са минали през следните етапи:
- медицински прегледи
- полагане на физически нормативи
- изследване в Института по психология в МВР
- интервю с комисия в РПУ, за което кандидатстват
- изпит по НП и НПП,
мога да кажа, че ако сте прескочили всички тези етапи, може да бъдете спокойни, че ще ви назначат.
В МВР обикновено назначения след 15 декември не се правят. Обикновено по заповед на министъра се пази недокомплект до определено от него време. Но на щатовете, които са били обявени за свободни и за които сте кандидатствали в съответните РПУ ще бъдат назначени хората, минали през процедурите за пресяване на кандидатите. Ако сте повече хора за определен щат е вероятно да бъде проведено повторно интревю с вас. Доколкото знам от колеги, скоро започват курсовете за първоначална подготовка в Академията на МВР за новоназначени служители в дознателския апарат. Така че, скоро трябва да излезнат и последните назначения. На всички желая УСПЕХ!
Благородна

Мнениеот 2345 » 25 Ное 2003, 20:51

blagodarim ti !
2345

Мнениеот nikola1111111 » 25 Ное 2003, 23:03

iziskvaneto e ot mqsto2,30 na pqsak lesno e,ima bqgane 20licevi opori,i dr,abe ni6to slojno nai-vajno e da ima6 vrazki spored men,togava moje i bez izpit.znam go ot opit
nikola1111111

Мнениеот nikola1111111 » 25 Ное 2003, 23:11

MVR gamji ot hora bez ka4estva ,4ieto nai golqmo ke4estvo e 4e sa edni vrazkariОфицер написа:
>
> Много злоба има в постинга ти, може би това е и една от
> причините да те скъсат на събеседването, тя точно затова беше
> тази комисия, да прецени кой е мотивиран за работа и кой
> не.Първо-това, че си завършила СУ с отличен не те прави добър
> юрист(такива олигофрени познавам оттам).Второ казваш, че
> дознател е най-ниското стъпало в юридическата професия, защо
> тогава 80 на 100 от кандидатите бяха действащи юрисконсулти и
> адвокати т.е. такива от високите етажи, според теб?По въпроса
> за курса в Академията на МВР, не знам кой ти ги е казал тези
> глупости, които си написала, но нямат нищо общо с
> истината-курсът, който иначе е 6 месеца, е съкратен до 2
> защото кандидатите са юристи, т.е. не се налага да учат НК и
> НПК отново.Няма да коментирам другите глупости относно 5 км.
> бягане всяка сутрин и т.н., МВР не е нито Уест Пойнт, нито
> Чуждестранния легион. Въпросният курс го минават всички
> офицери от МВР, попитай хора от системата те ще ти обяснят за
> какво става дума, преди да пишеш глупости и да лееш злоба по
> форумите.По-добре, че са те скъсали защото, съдейки по думите
> ти наистина нямаш необходимите качества за тази работа.
nikola1111111

Мнениеот nikola1111111 » 25 Ное 2003, 23:14

znae6 li kak se dopuskat hora do izpit
nikola1111111

Мнениеот Благородна » 26 Ное 2003, 14:33

До кой изпит питате как става допускане? Уточнете и ще Ви отговоря.
Благородна

Мнениеот 2345 » 26 Ное 2003, 18:08

niamam tarpenie da mi se obadiat che pochvam,blaze mu na pritesnen..,az vse oste chakam i hodia na kontakt
2345

Мнениеот 2345 » 01 Дек 2003, 17:00

kolegi ,ima li veche naznacheni?
2345

Мнениеот lin » 02 Дек 2003, 17:47

naznacheniata ste sa sled Nova godina
lin

Мнениеот 2345 » 08 Дек 2003, 13:38

kolegi ,molia vi ako ima niakoi informacia da ia spodeli ,koga ste ima naznachenia na doznateli ,ot 1 mesec hodim na kontakt ,no vse oste nikoi nisto ne kazva za naznachavane
2345

Назначения има

Мнениеот peshehoden » 08 Дек 2003, 21:56

Това че назначенията ще са след нова година или е малко преувеличено, или важи само за някои РДВР-та, или и двете. Русе има 11 нови дознатели от 14.11. т.г.
peshehoden
Младши потребител

Re: Назначения има

Мнениеот 2345 » 08 Дек 2003, 22:04

iavno ne v vseki grad naznacheniata sa iasni
2345

Re: Назначения има

Мнениеот 2345 » 09 Дек 2003, 20:54

do kolkoto znam v Varnai Dobrich oste ne sa naznachili nikoi
2345

Мнениеот mincho » 11 Дек 2003, 20:32

zasto vsichki ,mlaknahte,ima li veche naznacheni?...,nie oste chakame ...hodim vseki den na kontakt ,no uvi dosega nikoi ne e obelil duma za naznachavane..,ako ima niakoi ,koito e minal prez tazi procedura ,molim da spodelite!..,na vsichki veche naznacheni CHESTITO!
mincho
Младши потребител

Мнениеот ric » 12 Дек 2003, 11:32

ami v Varna sasto oste chakame,tarpenie e neobhodimo!
ric

Мнениеот pritesnen » 13 Дек 2003, 17:47

Kolegi ne znam za kakav slujeben kontakt govorite 4e hodite. Sled vsi4ki izpiti az sam hodil samo na interviu v RPU-to edin pat i sled tova mi kazaha da 4akam. I edin prekrasen den mi se obadiha i vikat: idvai utre s voenna i trudova knijka da te nazna4avame na rabota. I na drugia den me nazna4iha. Tova e.
pritesnen

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити