начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Pisna mi ot kompleksirani asistenti

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Pisna mi ot kompleksirani asistenti

Мнениеот vesela » 17 Яну 2002, 23:57

Interesno mi e da nauca ot studenti po pravo v drugi fakulteti dali ima uzasno prikleti asistenti i kakvi prava imame srestu izdevatelstvoto im.Az sum studentka v edin ot uz mnogo prestiznite fakulteti,njma da kaza koi.Imame edin uzaesn asistent po turgovsko pravo,koito zaplashva cjl semestur ce ste ni izpokusa,idvashe predi izborite sus znacka na edinij ot prezidentite i ni agitirashe za koi da glasuvame.Na vsicko ot gore zaplashi ce ako hvane njkoi da prepisva na izpita ste go lishi ot studentski prava.Dali moze?
vesela
Нов потребител

RE: Pisna mi ot kompleksirani asistenti

Мнениеот remo » 22 Яну 2002, 19:28

Уважаема колежке, всички знаем, че следвате право и в това няма нищо срамно за да си криете факултета. Срамът е за Вашият асистент "голямата работа". Болшинството асистенти са меко казано особняци. Неговите закани, според мен гонят съвсем прозаични цели - или студентката в леглото /напоследък натам се отправят и студенти/, или твърдата валута в джоба, или и двете! Има начини този "сладур" да си намери майстора, но това изисква повече обяснения. За повече информация драснете някой ред на remo@abv.bg. При желание разбира се!
remo

Назад към Общи дискусии