Има заведено изпълнително дело срещу мен със запор на заплатите на мен и на съпругата ми. Сумата за която е делото е 1700 лв + 1000 адвокатски хонорар. В деня в който разбрах внесох по сметката на ДСИ сумата от 1700 лв и подадох жалба за намаляване на хонорара. С решение на 15.03 Окръжния съд в СЗ отмени изцяло хонорара без право на обжалване. Другата страна обжалва към апелативния съд в П. През това време от заплатите ни се удържат пари всеки месец и вече има надвнесени над 3000 лв - сума, която покрива дори цялата сума по изпълнителното дело.
Има ли начин да спре запора на заплатите и да бъдат върнати надвнесените суми?
- Дата и час: 30 Ное 2024, 20:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Надвнесени суми по изпълнително дело
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Надвнесени суми по изпълнително дело
Запорите на заплатите ни са прекратени.
Как да си изискам надвнесените пари?
Как да си изискам надвнесените пари?
- penev75
- Младши потребител
Защото не забравям подадена ръка - включи си личните. Довечера ще ти изпратя нещо.
- Гост.
- Старши потребител
Благодаря ти предварително
- penev75
- Младши потребител
penev75 написа:Има заведено изпълнително дело срещу мен със запор на заплатите на мен и на съпругата ми. Сумата за която е делото е 1700 лв + 1000 адвокатски хонорар. В деня в който разбрах внесох по сметката на ДСИ сумата от 1700 лв и подадох жалба за намаляване на хонорара. С решение на 15.03 Окръжния съд в СЗ отмени изцяло хонорара без право на обжалване. Другата страна обжалва към апелативния съд в П. През това време от заплатите ни се удържат пари всеки месец и вече има надвнесени над 3000 лв - сума, която покрива дори цялата сума по изпълнителното дело.
Има ли начин да спре запора на заплатите и да бъдат върнати надвнесените суми?
Моля Ви, кажете ми къде сте подали жалбата за намаляване на хонорара? Аз имам същиа случай сега: за задаължение 500 лева - адв. хонорари 650 лева.
Предварително благодаря
- kotarakus
- Нов потребител
Първо писах жалба до Съдия изпълнителя и след като той намали хонорара от 1000 на 670 написах втора жалба до Окръжен Съд, която пак подадох чрез Държавния съдебен Изпълнител
- penev75
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|