- Дата и час: 25 Ное 2024, 23:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
задгранични паспорти
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
задгранични паспорти
Искам да попитам,някой знае ли дали като не си върнеш изтеклият задграничен паспорт ще има глоба?Моят изтече още 2000г и е от старите още,но не съм го върнала,за да си направя нов
- svetoslavova
- Нов потребител
Re: задгранични паспорти
дължи се глоба,но реално не я събират.
- usra_ovcova
- Потребител
При положение, че е минало толкова време, съгласно ЗАНН няма глоба.
Отидете и си го върнете, няма да ви глобят. Но е добре да ви го изтрият от регистрите като унищожен.
Отидете и си го върнете, няма да ви глобят. Но е добре да ви го изтрият от регистрите като унищожен.
- nikiboy
- Потребител
глобата е минимална-20 лв , поне на мен толкова ми взеха, сега чакам да минат празниците, та да върна и на детето паспорта, а после и на жената, че на всеки по 20 лв се събират накуп,.............
- temelkof
- Нов потребител
temelkof написа:глобата е минимална-20 лв , поне на мен толкова ми взеха, сега чакам да минат празниците, та да върна и на детето паспорта, а после и на жената, че на всеки по 20 лв се събират накуп,.............
temelkov - вашият изглежда е различен от горният случай. Датите ви са други
Глобата е различна - тя се определя от началника, издаващ НП.
Има срок за връщане на паспорта след изтичането му ( 3 месеца съгласно ЗБЛД -бивш ЗБДС) и срок 1 година съгласно ЗАНН ( след извършване на нарушението ) след който не може да Ви бъде съставен акт.
Тоест - паспорта изтича на 01.01.2009г - до 01.04.2009г трябва да го върнете, ако ли не дължите глоба. Но, една година след това - тоест след 01.04.2010г не може да бъдете глобен за това нарушение.
- nikiboy
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|