начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

парична гаранция в етажна собственост...

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

парична гаранция в етажна собственост...

Мнениеот mmichele » 12 Ное 2009, 12:58

Здравейте!Случаят е следния пуснали сме си таваните под наем аз и още 3-ма мои съседи и след събрание на входа се взе решение да не се пускат под наем таванските помещения,но понеже сега е зимен период и решиха това да стане в края на месец март за, което искат гаранция от нас 170 лв. Има ли такъв закон да се внася гаранция за такова нещо, защото дори ни заплашва домоуправителя, че ако не внесеме сумата ще ни запечата таваните.Моля Ви да ми отговорите!БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
mmichele
Младши потребител

Re: парична гаранция в етажна собственост...

Мнениеот di_gb » 12 Ное 2009, 13:02

Що не му теглиш една на тоя домоуправител?
di_gb
Младши потребител

Re: парична гаранция в етажна собственост...

Мнениеот mmichele » 12 Ное 2009, 13:12

Ами то хубаво, като идея, ама с това няма да си оправя проблема :roll: моля ако някой знае за такъв закон да ми помогне
mmichele
Младши потребител

Назад към Етажна собственост