- Дата и час: 25 Ное 2024, 23:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся адвокат от Пловдив
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Търся адвокат от Пловдив
Здравейте, трябва ми адвокат от Пловдив с опит в обжалването на наказателни постановления в РС. Благодаря.
- miro_lex
- Нов потребител
Re: Търся адвокат от Пловдив
Няма да получите предложения... личните ви за затворени... а и не му е тук мястото...
- plamen_penev
- Активен потребител
Пояснение
Извинявам се, но моля да ме насочите как евентуално да открия това което търся.
За да е темата за раздела ще разкажа накратко. ПТП, обаждам се на дежурен КАТ и за мое учудване пишат на мен акт, като по мое скромно мнение в най-лошият за мен сл. вината би трябвало да е споделена. Очевадно, при това документирано в конст. протокол нарушение на другият участник, който няма акт и ще вземе незаслужено и парите от ГО. Подробности няма да излагам, защото търся правна помощ, а не тълкуване на ПТП-то.
Благодаря.
За да е темата за раздела ще разкажа накратко. ПТП, обаждам се на дежурен КАТ и за мое учудване пишат на мен акт, като по мое скромно мнение в най-лошият за мен сл. вината би трябвало да е споделена. Очевадно, при това документирано в конст. протокол нарушение на другият участник, който няма акт и ще вземе незаслужено и парите от ГО. Подробности няма да излагам, защото търся правна помощ, а не тълкуване на ПТП-то.
Благодаря.
- miro_lex
- Нов потребител
miro_lex написа:Здравейте, трябва ми адвокат от Пловдив с опит в обжалването на наказателни постановления в РС. Благодаря.
Здравейте,
Бих Ви насочил към адвокат Карадимов, тел:0899860536.
УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
- monteskio
- Активен потребител
Бих ви препоръчал адв. Тодор Божков - 0895673500 - с доста опит е в областта на ПТП, обжалване пред кат, че и пред застраховатли
- whiskey
- Потребител
Други?
На мен ми е нужен за... едни родителски права.
Друг за един облигационен, че не ми се прелита до там( далечина е все пак).
Бихте ли ми дали координати, моля.
п.п. Нещо не схванах - обжалване пред КАТ? Какво ли ще да е . Ала и пред застрахователите щом го може- винаги съм "за".
Всъщност, като сме отворили кутията на Пандора, на мен ми е необходим колега да ми стори няколко справки в ОС и РС гр. Варна - срещу възнаграждение. По договаряне( интересът е голям, та справката ще следва да е повече от прецизна). Сигурно преупълномощаване.
Трябва ми и едно рамо в ОС Шумен, но още не е за справка. Там да ми следи и две изпълнителни... Възможно преупълномощаване.
Като споменах изпълнителни- кой от Вас, уважаеми колеги, би ми съдействал за едно в Русе( все не ми остава време да пропътувам разстоянието лично, а и интересът... )? Просто куриерска дейност и входиране на книжа.
В петте съдилища из моя регион и сама се справям.
На колеги не отказвам съдействие( тук е мястото, колегите, на които съм съдействала да потвърдят) и е про-боно ( допълвам - колегата Ценкулов ми плати за нещо във Варна).
ДТ - според зависи... понякога ги поемам лично. Това е и намек към длъжниците ми.
Бъдете колегиални, моля.
Та, кандидати?
Модераторът защо не отвори тема? Би било удачно и практично за всички ни.
На мен ми е нужен за... едни родителски права.
Друг за един облигационен, че не ми се прелита до там( далечина е все пак).
Бихте ли ми дали координати, моля.
п.п. Нещо не схванах - обжалване пред КАТ? Какво ли ще да е . Ала и пред застрахователите щом го може- винаги съм "за".
Всъщност, като сме отворили кутията на Пандора, на мен ми е необходим колега да ми стори няколко справки в ОС и РС гр. Варна - срещу възнаграждение. По договаряне( интересът е голям, та справката ще следва да е повече от прецизна). Сигурно преупълномощаване.
Трябва ми и едно рамо в ОС Шумен, но още не е за справка. Там да ми следи и две изпълнителни... Възможно преупълномощаване.
Като споменах изпълнителни- кой от Вас, уважаеми колеги, би ми съдействал за едно в Русе( все не ми остава време да пропътувам разстоянието лично, а и интересът... )? Просто куриерска дейност и входиране на книжа.
В петте съдилища из моя регион и сама се справям.
На колеги не отказвам съдействие( тук е мястото, колегите, на които съм съдействала да потвърдят) и е про-боно ( допълвам - колегата Ценкулов ми плати за нещо във Варна).
ДТ - според зависи... понякога ги поемам лично. Това е и намек към длъжниците ми.
Бъдете колегиални, моля.
Та, кандидати?
Модераторът защо не отвори тема? Би било удачно и практично за всички ни.
- Гост.
- Старши потребител
poli_g не схвана:
Нещо не схванах - обжалване пред КАТ?
Напъни се приятелко! Не е сложно... или питай хулигана... той с радост ще ти подскаже - нали си му фенка!
- plamen_penev
- Активен потребител
plamen_penev написа:poli_g не схвана:
Нещо не схванах - обжалване пред КАТ?
Напъни се приятелко! Не е сложно... или питай хулигана... той с радост ще ти подскаже - нали си му фенка!
Ако ставаше само с напъни- щеше да си на призовото място.
Ти и сега държиш едно, ала не се напъвай много...
- Гост.
- Старши потребител
Ако ставаше само с напъни- щеше да си на призовото място.
Ти и сега държиш едно, ала не се напъвай много...
Мале-е-е-е Поли! Не мога да те позная! Съвсем си заприличала на любимците си...
- plamen_penev
- Активен потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|