начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ex-Нотариален конкурс

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

ex-Нотариален конкурс

Мнениеот boba » 28 Юли 2004, 10:34

Колеги, някой от Вас чете ли си работата от Нотариалния конкурс. И ако - да, сложна ли е процедурата, защото имам чувството, че след като подадеш молбата, ще чакаш поне месец да ти разрешат да си прочетеш работата и, евентуално, да видиш оценката и резенцията /ако има такава/?
boba

Re: ex-Нотариален конкурс

Мнениеот рери » 28 Юли 2004, 11:29

какъв е смисъла. Не мисля, че грешните отговори ще са зачертани и на тяхно място ще бъдат изписани правилните. Може би ще пише 6 верни отговора и върви се чуди кой са. А четохте ли наредбта за конкурса за магистрати. обърнете внимание на чл.18 - как и кога се номерират малките и големите пликове
рери

Мнениеот vidjah ja » 28 Юли 2004, 21:15

Днес си видях работата. Нямаше никакви отметки, забележки и други, за оценки или аргументи забравете. Работата е в това състояние , в което е предадена на изпита. Така че е безсмислено да ходите, защото това е поредната глупост, свързана с този изпит.
vidjah ja

Мнениеот донна2 » 28 Юли 2004, 21:19

аз въобще нямам намерение да ходя и да проверявам каквото и да е въпреки ,че на няколко пъти бях в София и имах възможност
донна2

Назад към Конкурси, изпити