- Дата и час: 25 Ное 2024, 21:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Относно дупките по улиците
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Относно дупките по улиците
Здравейте, тази сутрин опръсках един човек на улицата докато паркирах и цопнах в един НЕВИДИМ и пълен с вода кратер, не по моя вина. Човека които опръсках искаше да му платя химическото чистене, аз отказах. След което тои ми записа номера и се закани. Кажете ми има ли закон по които може нешо да ми направи. Благодаря ви!!!
- vladibkolev
- Нов потребител
Re: Относно дупките по улиците
Ха-ха-ха! Това е въпрос-шега, нали?
- plamen_penev
- Активен потребител
не, сериозно питам. Не се маитапя
- vladibkolev
- Нов потребител
Но господин vladibkolev, вие в България ли живеете или в Германия? Тук пияни шофьори убиват пешехоци на пешеходни пътеки и не ги съдят, да не давам купищата примери, а вие очаквате последстия за един поопръскан с малко кал пешеходец (не че не се нярва като ме опръскат на улицата!).
Само като изчисли пострадалото лице потенциалните загуби в хаоса на машия съд и ще му мине мерака...
Но ако на мен ми се случи това, аз ще платя химическото, ще взема бележката в ръка и ще поканя кмета в съда - не само да ми възстанови разноските поради немърливостта на неговите подчинени...
Но както и да е! У нас такива като мен ги смятат за луди... (може и да сме!)Така че - приятно блъскане в дупките на пътя... поне не сте си строшил колата, а не всички имат вашия късмет. Мой колега дори го глобиха, дето е имал наглостта да си потроши колата в една дупка на пътя...
Само като изчисли пострадалото лице потенциалните загуби в хаоса на машия съд и ще му мине мерака...
Но ако на мен ми се случи това, аз ще платя химическото, ще взема бележката в ръка и ще поканя кмета в съда - не само да ми възстанови разноските поради немърливостта на неговите подчинени...
Но както и да е! У нас такива като мен ги смятат за луди... (може и да сме!)Така че - приятно блъскане в дупките на пътя... поне не сте си строшил колата, а не всички имат вашия късмет. Мой колега дори го глобиха, дето е имал наглостта да си потроши колата в една дупка на пътя...
- plamen_penev
- Активен потребител
Благодаря ви много!!!
- vladibkolev
- Нов потребител
А някога наказваха и за това нарушение от ЗДвП: Чл. 121. Когато на платното за движение има вода, кал или дребни камъни, водачът на пътно превозно средство е длъжен да преминава с такава скорост, че да не причини изцапване или нараняване на пешеходците.
Но както казва г-н Пенев, времената са други или пък държавата е друга........
Но както казва г-н Пенев, времената са други или пък държавата е друга........
- marmarinov
- Потребител
"И аз като вас съм роден от жена,
за нея съм ангел за вас сатана
....
Апаши, апаши, има ги в цял свят и тук,
но има и други, що вадят душата с памук..."
А-а-а ще си я пусна пак тази касетка - това са все стари градски песни.
Страннико - шофьор, качи се на пиратския кораб - ще си играем на бесеница.
за нея съм ангел за вас сатана
....
Апаши, апаши, има ги в цял свят и тук,
но има и други, що вадят душата с памук..."
А-а-а ще си я пусна пак тази касетка - това са все стари градски песни.
Страннико - шофьор, качи се на пиратския кораб - ще си играем на бесеница.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|