начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Ред и условия за издаване на заповед по чл.34 от ЗСПЗЗ

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ред и условия за издаване на заповед по чл.34 от ЗСПЗЗ

Мнениеот peshew » 07 Окт 2008, 15:16

Искам помощ за реда и условията при които се издава заповед по чл.34 от Закона за стопонисване и ползване на земеделските земи
peshew
Нов потребител

Re: Ред и условия за издаване на заповед по чл.34 от ЗСПЗЗ

Мнениеот peshew » 08 Окт 2008, 13:54

ianeva,аз съм от първите, т.е не съм кмет но съм служител в общинска администрация който трябва да подготви документите за издаване на заповед по чл34 от Закона за собствеността и ползването на зем.земи.Та с две думи, какви документи да изисквам от жалбоподателите и какви действия най-общо да предприемата та като обжалват заповедта на кмета тя да не падне и той да ме изправя на килимчето. :roll: Или като им откажа издаването на заповед това да е правилно :D
peshew
Нов потребител

Re: Ред и условия за издаване на заповед по чл.34 от ЗСПЗЗ

Мнениеот bstopov » 04 Дек 2008, 17:37

Ти сериозно ли го питаш това?
В тая община нямате ли юристи?
Иначе, погледни Административнопроцесуалния кодекс, ЗСПЗЗ разбира се, ако има някъв спор - Закона за собствеността, 100тина-200-300 решения на ВАС по аналогични случаи и си готов.
Успех!
bstopov
Младши потребител

Назад към Административно право