kokopati написа:само протокол имам
Чудесно, значи всичко е ОК! Пазете се на пътя!
|
|
kokopati написа:само протокол имам
kokopati написа:
мога ли да напиша че е имало хора и за да ги избегна съм влязъл в дупката
policai написа:kokopati написа:само протокол имам
diaida написа:Ако е било в 3 през нощта - ФРАШ ще да е било от пешеходци! Уличния пес, 2, 3 котарака и 1 пиянде ...
kokopati написа:policai написа:kokopati написа:само протокол имам
да след като не се поддадох на заплахите им че ще ми пишат акт затова че съм минал през дупка и ходих три пъти до кат всичко е наред ,застрохавателите казаха че нямат право да ми пишат акт за нещо което не е означено на пътя.
policai написа:REVOLUTION написа:И защо?
ми просто е! Имате повредено МПС, Ваша собсвеност, но считате, че не е по Ваша вина. Например е по вина на друг водач на МПС или по вина на пътноподдържащ орган. Обаче КАТ не Ви съставя акт / както и на евентуалния друг участник в движенито или субект, отговарящ за състоянито на пътя/, как Вие ще търсите правата си и отговорността на виновния?! В този случай единствено АУАН Ви дава правото да търсите отговорност от виновника!
...законът си е закон..
policai написа:........ как Вие ще търсите правата си и отговорността на виновния?! В този случай единствено АУАН Ви дава правото да търсите отговорност от виновника!
hasplu написа:Мислех, че ще разберете хумора - е, уви
като ще го даваме сериозно - какво административно нарушение е извършено от шофьора, че ще се установява с акт? По тази логика аз съм един много несъвестен водач, всеки ден минавам сигурно поне през 20 дупки.
Аз пък ще съм благодарен да ми разясните как АУАН съставен срущу мен сам по себе си ми дава правото да търся отговорност от виновника? тоест как аз, виновния извършил административно нарушение според акта ще търся отговорност от други, невинни?
Лек и весел ден от мен
Назад към Административно право
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта