начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Тормоз чрез производствена необходимост и престой

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Тормоз чрез производствена необходимост и престой

Мнениеот Сашо » 11 Окт 2004, 13:48

Здравейте, работодателят ми ми предложи да напусна доброволно и след отказа ми ме заплаши с тормоз.Сега ми издава постоянно заповеди за изменение на характера и мястото ми на работа - праща ме в различни цехове всеки месец.Въпросът ми е - каква защита мога да предприема срещу такива действия от страна на работодателят ми?Благодаря ви предварително!
Сашо

Re: Тормоз чрез производствена необходимост и престой

Мнениеот marlow » 11 Окт 2004, 14:47

Погледнете добре какво е посочено в трудовия Ви договор като работно място, а също и длъжностната си характеристика. Подайте жалба в Дирекция "Областна инспекция по труда, адрес: гр. София, ул.172,№11/пресечка е на бул. "Г.М.Димитров"/ .

За други въпроси на e-mail: ydas@abv.bg
marlow

Назад към Трудово право