начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

публична продан

публична продан

Мнениеот Мария Гроздева » 23 Сеп 2004, 13:43

Здравейте, нуждая се от компетентно мнение по следния въпрос. Преди 1 месец закупих, чрез участие в публична продан жилище.Платих сумата в срок и вече цял месец ходя да ми дадът някакъв документ за собственост или поне някаква информация.Като отида при съдията винаги ми казва, че още няма време да напише делото.Длъжниците дори не искат да обжалват и дори самите те искат процеса да се задейства по-бързо.Нормално ли е толкова дълго да чакам.Къде е проблема според вас? Предварително ви благодаря.
Мария Гроздева

Re: публична продан

Мнениеот съдия-изпълнител » 24 Сеп 2004, 09:59

Съдия-изпълнителят следва да издаде постановление за възлагане на имота, препис от което да Ви даде след като постановлението влезе в сила. Причините за забавянето може да бъдат както субективни, така и в трудното и бавно уведомяване на страните по изпълнителното дело.
съдия-изпълнител

Re: публична продан

Мнениеот Мария Гроздева » 24 Сеп 2004, 11:56

Много Ви благодаря. Странното е, че длъжниците не искат да обжалват а искат по-бързо да вляза във владение за да могат да си получат остатъка от парите. А и аз съм платила сумата преди един месец без изобщо да ми дадат някакъв документ от съда. Не знам какво да направя да задействам процеса.
Мария Гроздева

Назад към Изпълнително и обезпечително производство