- Дата и час: 23 Ное 2024, 21:12 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да спра данъчните да влязат в дома ми?
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Как да спра данъчните да влязат в дома ми?
Имам си разни проблеми с плащането на данъците напоследък и съм се видяла в чудо.. Как да спра данъчните да ми конфискуват вещи? Моля, кажете спешно мога ли да ги спра да влязат в дома ми по законен начин?! Държа да уточня, че не става въпрос да бягам от задълженията си на данъкоплатец просто в момента със доход има няма 300 лева издържам 3 души и нали разбирате ,че е малко трудно да платя и данъците които съвсем не са малко . Опитвам се да тегля кредит да ги погася но докато/ако успея ..
Последна промяна brenda на 09 Май 2007, 00:56, променена общо 1 път
- brenda
- Младши потребител
Gabi1 написа:Застреляйте ги и се позовете на неизбежна самоотбрана
Доста брутално , не е в стила ми, а и аз все пак питах сериозно
- brenda
- Младши потребител
Трудно, та чак невъзможно.Те от НАП-а, начело с Мургавата, пардон, Мургина имат повече правомощия и от нас в правосъдната система, така, че................
- 1968
- Потребител
Продайте или изнесете от жилището си всички вещи, които не са от първа необходимост, ако имате на свое име недвижим имот прехвърлете го на друг, макар че ако е еединствено жилище може би няма да стигнат до него. Също така в правощията на президента влиза опрощаването на несъбираеми вземания, та нищо не пречи да се обърнете с една молба към него да опрости дължимото.
- pvassilev
- Младши потребител
pvassilev написа:Продайте или изнесете от жилището си всички вещи, които не са от първа необходимост, ако имате на свое име недвижим имот прехвърлете го на друг, макар че ако е еединствено жилище може би няма да стигнат до него. Също така в правощията на президента влиза опрощаването на несъбираеми вземания, та нищо не пречи да се обърнете с една молба към него да опрости дължимото.
И като го направи следва Павлов иск по чл . 135 ЗЗД
- Sarkis_999
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|