начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КООРДИНАТИТЕ НА ДОБЪР СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ВЪВ ВАР

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КООРДИНАТИТЕ НА ДОБЪР СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ВЪВ ВАР

Мнениеот lidiq » 16 Сеп 2004, 15:09

Имам влязло в сила съдебно решение,но никакви данни за имоти или банкови сметки на длъжника.Някой знае ли печен съдия-изпълнител във Варна,с който да се свържа.Моля дайте име ,телефон или някакви координати изобщо.
lidiq
Младши потребител

Re: НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КООРДИНАТИТЕ НА ДОБЪР СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ВЪВ

Мнениеот СОЛИДАРЕН » 16 Сеп 2004, 15:32

Попитай за ГРОБАРЯ :)) Най бързо ще ти събере вземането
СОЛИДАРЕН

Мнениеот lidiq » 20 Сеп 2004, 14:42

:))))Това беше ужасно грозно,но все пак ти благодаря за изчерпателния отговор много ми помогна.
lidiq
Младши потребител

Мнениеот 123 » 20 Сеп 2004, 15:05

ами защо не караш по общия ред, пък при когото се паднеш, или другото намирисва на корупция ....
123

Мнениеот lidiq » 20 Сеп 2004, 22:14

ами защото клиентката така ми постави въпроса.Държала съдия-изпълнителя да бъде печен.И аз мислех да карам по общия ред ,но за всеки случай реших пурво да питам хората с повече стаж от мен:)
lidiq
Младши потребител

Мнениеот младежа » 21 Сеп 2004, 08:17

Абе, въвъ Варна много сте напредничави щом всеки може да си избира съдията, КУПООООООН !!!
младежа

Мнениеот cleo » 21 Сеп 2004, 10:06

lidiq единственият начин да се паднете при точно определен съдия-изпълнител е като подавате молбата си в регистратура момичето, което е там да се съгласи да изчака докато в списъка се появи името на съдия-изпълнителя, които искате да Ви се падне, но не разбрах какво разбирате под "печен" съдия-изпълнител , по мое мнение в СИС при ВРС всички си разбират от работата, но колкото и да са печени като няма срещу какво да Ви насочат изпълнението не виждам как ще Ви помогнат
Вие имате ли официлна справка от СВ, че длъжникът няма имоти
По принцип съдия-изпълнителите правят и справки от КАТ и от СВ при други районни с-ща, но трябва да им предоставите поне някаква изходна информация
Аватар
cleo
Потребител

Мнениеот DDBD » 21 Сеп 2004, 10:15

За Ваша информация, съдия-изпълнителите във Варна не се избират. Има райони, разпределени между тях, като в кой район ще Ви бъде делото зависи от адреса на длъжника или от местонахождението на имота, срещу който се изпълнява. И на регистратурата не е момиче, а госпожа на известна възраст.
DDBD

Мнениеот lidiq » 21 Сеп 2004, 23:58

хаха.Не е от значение на каква възраст е госпожата и дали е от женски пол дори.Аз исках само да потвърдите моите знания и мнение,защото аз също смятам,че няма как да си избереш сам съдия-изпълнителя.Но клиентката ми намекна,че съм прекалено млада за да знам всичко и че е редно да се консултирам с колеги.Е,сторих го:)))
Благодаря на всички!Иска ми се да нямам нужда от съветите ви за в бъдеще,но съм убедена,че ще ви досаждам още много ,докато доближа нивото ви!:)
lidiq
Младши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство