начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

predpazen kolan

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

predpazen kolan

Мнениеот D » 24 Юли 2004, 15:26

Imah sre6ta s policiqta. Napisaha mi akt za administrativno naru6enie, za6toto ne sum postavil predpazen kolan. Kakuv 6te e efektut ako podam vuzrajenie, v koeto da tvurdq, 4e izvur6enoto ot men e stanalo pri kraina neobhodimost - iznenadva6to sum polu4il stoma6ni bolko s opasnost ot kolabirane kato postavqneto na kolana e uveli4avalo bolkata. Mahnal sum kolana i sum iskal da parkiram na purvoto vuzmojno mqsto, kogato dvama sus zeleni ele4eta sa mi pokazali palkata. Kakvo 6te mi preporu4ate da napravq v slu4aq. Blagodarq vi!!
D

Re: predpazen kolan

Мнениеот shveda » 24 Юли 2004, 17:41

Според мен нямаш шанс. Най-много да си изпросиш максималното предвидено наказание. По-добре изчакай да видиш дали АУАН и издаденото въз основа на него НП нямат процесуални пороци.
shveda
Потребител

Re: predpazen kolan

Мнениеот bgjurist » 25 Юли 2004, 04:23

Досежно АУАН има оборима презумпция за действителност. Ако речеш да го оборваш по тоз начин, следва да си доказваш хипотезата; имай предвид, че твърденията ти НЕ СА доказателства, т.е., дори и насрещната страна да не ги оборва, това не ги доказва. Както казва колегата, изчакай да излезе АУАН и тогава търси пороци по него; но изостави тазхипотеза, коят си намислил.
bgjurist
Потребител

Назад към Административно право