начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

жилищен казус

Казуси за недвижими имоти

жилищен казус

Мнениеот bobsun » 11 Юни 2003, 14:40

В началото на месеца наех част от апартамент в центъра на София без съжителство. Подписахме едногодишен договор, в който не е предвидетна неустойка, а само едномесечно предизвестие. Дъщерята на собственика обаче остана да живее в частта от жилището, която трябваше да е заключена. Последва тормоз от нейна страна, заплахи, обиди и какво ли още не (за които имам писмени доказателства). Седем дни по-късно се изнесох. Междувременно тя беше прибрала част от вещите, които баща й беше оставил за ползване, между които имаше и мои неща. Сега той отказва да ми върне парите (наем и депозит) под предло, че липсващите вещи са изчезнали - че съм ги откраднала. Важно е да добавя, че и бащата, и дъщерята са клинични луди - изпадат в истерия при всеки разговор. Освен това допуснаха трети лица (бивша съпруга) и съседи да влизат в жилището, като им раздадоха ключове без наше съгласие. Дайте съвет как да го стресна да ми върне парите? Те не са много - 440 лв., но след цялото чистене и подобрения, които направих по жилището през тази една седмица и нервите, които изхабих по нанасяне и изнасяне, държа да не им оставям нищо.
bobsun

Re: жилищен казус

Мнениеот Ivas » 17 Юни 2003, 09:24

Mozete da gi sadite,zastoto e nalitse ne spazvane na podpisania ot vas dogovor.
Ivas

Назад към Имотни казуси