- Дата и час: 22 Ное 2024, 07:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
otnemane na imot ot deistwasht zam.predsedatel na okrajen
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
otnemane na imot ot deistwasht zam.predsedatel na okrajen
predi 7 godini postroih jilishte i ofis na sobstveno mqsto ofisat kato obeshtetenie ,a jilishteto sas zakopuvane,imashe izmama s kvadraturata koqto ni se dade kato obeshtetenie v sledstvie na koeto az otkazah da zaplatq poslednite 15% ot sumata do razreshavane na problema,firmata preprodade apartamenta na sadiq v okrajniq sad ,koito chrez podstaveno lice zastana zad garba na firmata po vreme na delata ,sega jivee v toq apartamen .Az ne poluchih nito parite koito sam dala za apartamenta ,nito naema koito mi se polaga ot firmata za vremeto na stroeja.Kak moga da si varna parite ili imot na sashtata stoinost tai kato prez 1997g stoinosta na parite beshe druga ,a sled denominaciqta te se obezceniha,ako nqkoi moje da mi pomiogne da se obadi,shte sam mnogo blagodarna
- katqi
Re: otnemane na imot ot deistwasht zam.predsedatel na okr
пишете до ВСС и Инспектората в министерство на правосъдието да направят проверка на делото
- ДИ
При Вас случаят е доста сложен, не е ясно какви дела и за какво са водени и много други подробности, които трябва да се съобразят, за да ви се даде някакво по-подробно становище. Без проверка на всички документи, с които разполагате едва ли може да се даде някакъв отговор по въпроса.
advokat.bg@abv.bg
advokat.bg@abv.bg
- Yuliyan D.
Мисля че е безсмислено да се пише до ВСС и Министерство на правосъдието, тъй като там трябва да представите конкретни данни и доказателства. Но ако решите може и да подадете някакъв сигнал - това няма да попречи все пак.
- Yuliyan D.
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|