Здравейте, преди около 2 дни бях спрян в движение от двама полицаи от кварталното районно. Причината която споменаха бе че съм минал на червено което беше очевидна лъжа, впоследствие признаха че е било зелено, но съм направил левия завой от средна лента. Реално бях единствената кола в 1 часа и просто бяха решили да ме настигнат и спрат, въпреки че реално те завиха на червено.
Без да имам никакви нарушения както на автомобила, ми бе зададен въпрос " Има ли притеснения да бъде направен тест за наркотици?" Отговорих че нямам тъй като не употребявам. Единия от тях влезна с мен в колата и каза да карам до районното за да бъде направен теста и че всичко се записва от две камери. Първия тест който ми направи чух да казват помежду си че не е основателна причина в съда, впоследствие ми бе направен втори в кат а първия въобще не бе споменат в протокола, казаха че бил положителен и че марихуаната не била светнала там, което значило че е положителна пробата. Впоследствие втория тест в кат отчете положителен и направих самопризнания посъветван от служебния ми адвокат, надявайки се на минимални санкции като първо нарушение. Друго интересно акта който ми бе съставен в Кат, няма точен адрес на спирането и часа му се разминава с над 30 минути може би дори час. Дали това би било достатъчен довод да отпадне или като самопризнал се и при тези обстоятелства просто трябва да понеса последствията? В интерес на истината наистина бях употребил малко количество марихуана предния ден, но по никакъв начин не е пречело на преценката ми. Полицаят който ме караше забелязах че минава на червено, а на секция за десен завой при зелен светофар забравя да тръгне тъй като се разсейва с колежката си и честно казано се чувствах по-адекватен шофьор от него
П.С. Извинявам се за романа който описах, но реших детайлно да опиша всичко, ако не може да ми се помогне, поне заедно да се посмеем на случая ми : )
- Дата и час: 23 Ное 2024, 15:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Помощ: Акт за шофиране под въздействие
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|