- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Я да се съберем да пийнем по бира ...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Я да се съберем да пийнем по бира ...
ей така като колеги и да пообсъдим някой казус или да не обсъдим никой казус даже, пак може да ни е приятно.Така де да се видим.
- 8 Digit
RE: Я да се съберем да пийнем по бира ...
Ami az sym navit. Estestveno ako njakoj ot vas njama iziskvane za diploma za vishe juridichesko obrazovanie. I vaobshte dokolkoto njama da vi e neprijatno ot prisystvieto na chovek kojto po princip imam malko po osobeno mnenie :)
P.S. maila mi e istinski...taka che ako se zaformi neshto...
- Mb}I{bT
RE: RE: Я да се съберем да пийнем по бира ...
Ta kade e kupona kazwate?
- kovachev
- Потребител
RE: RE: RE: Я да се съберем да пийнем по бира ...
Леле, как ожаднях като видях тази тема :-)))
И аз съм с вас, само дайте ден и час.
- muncho
Мисля че след като 8 digit даде идеята би следвало пак той да предложи деня, часа...а защо не и мястото
- Mb}I{bT
С най-"дебело" удоволствие, стига да съм в съответния град в посоченото време.
- hebigatsu
- Активен потребител
Какво става с бирата?!!!!!!!!!!!!! Ще пием или ще продължаваме само да си пишем?!!!!!!!!!!
- hebigatsu
- Активен потребител
A shte priemete li i studenti za po birichka.....?
- Kathy
То попремина времето на тъмната бира, но затова пък идва времето на светлата такава. А студентите също пият бира, нали? Сред любителите на бирата няма място за дискриминация на каквато и да е основа ! :)
- Кларк Кент
RE: RE: RE: RE: Я да се съберем да пийнем по бира ...
Ама сме се събрали тук едни пиячи - само говорим за бира и жадни пишем по форума :-)
- muncho
На 08.04.2002 г. ще съм в София. Който има желание да пийнем по нещо заедно, нека да ми драсне по mail-а за да се уточним -къде и в колко часа.
- hebigatsu
- Активен потребител
Hebigatsu kakyw ti e maila?
- kovachev
- Потребител
Като кликнеш върху подчертаното по-горе и оцветено в синьо hebigatsu се вижда, но за по-лесно: hebigatsu@lex.bg
- hebigatsu
- Активен потребител
RE: RE: RE: RE: RE: Я да се съберем да пийнем по бира ...
Хайде, пък като се разберете окончателно, публикувайте точния ден, час и място....:-)
- Kathy
E ako ima niakoi ot Varna da se obadi moje da naprawim mini-sre6ta, taka da se kaje. Da zagreem na mestna po4wa.
- kovachev
- Потребител
Бре, колеги,
както сме я подкарали, ще се наложи да правим, или бирен фест в София, или бирени клубчета по градовете! И в двете няма нищо лошо. За да не се спомина скоропостижно, обаче, чакайки срещите, си взех една студена!
Пожелавам ви същото от сърце!
И най-накрая - давайте нишан за час и място на купона де!!!
- remo7
abe ne moga go razbera tva mnenie 4e tqmna biro se pielo samo prez zimata.ama molia vi se be hora,razkrepostete se malko.tva e vse edno da kaje6 4e domati se iadat samo liatoto.are stegnete se malko.i tqmna boliarka na men nai mi haresva.a na vas?
- karte4aria
Цитирам колегата remo7:
"Времето на пости отминава. Ако, наистина сте съгласни на една среща със студена бира с топло агнешко/примерно/ и обсъждане темите от форума на живо, драснете по някой ред на remo07@abv.bg, оставете някакъв начин за връзка и аз се наемам да направя координацията."
Ей ми го майла горе. Най ми е удобно да се срещнем в някоя бирарийка близо до Попа, в София, привечер след 19:00. Който организира срещата има една бира и едно агнешко от мен :-)
- advocat 76
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|