- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
За Знайко.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
За Знайко.
Благодаря за бирата, но нямаше нужда от цял стек.Често ги минавам тези 512 км, и ако нямаш нищо против, когато дойда ще се реванширам.
- hebigatsu
- Активен потребител
RE: За Знайко.
Относно стека- по лесно се транспортира
За реванша- нищо против, с удоволствие
- znajko
RE: За Знайко.
За знайко и за hebigatsu: Колега,като пътува това стекче с биричка на 512км, нещо за пътни такси не остава ли?
- remo
RE: RE: За Знайко.
Зависи къде е "касата" на "КПП_то".!!!!!?????
- hebigatsu
- Активен потребител
RE: RE: За Знайко.
Remo, притесних се от този въпрос- да не би да съм минал на червено. Нещо на blackmail ми намирисва :)))))
- znajko
RE: RE: RE: За Знайко.
Не,бе колеги! Проблема не е Вашето поведение, а това, че не мога да хвана стекчето! Че както съм се разсъхнал ....м-м-м-м-м!
Имаше едно готино предложение за биричка, но така и не разбрах, какно стана с организацията. Пък не само, че ми се пие, а и сезона и идва! Гледам Кларк Кент няма нищо против тъмната бира. А, че то аз нямам! Нито спрямо тъвмната,нито спрямо светлата, стига да я има и да е с подходяща температура!
Някой от колегите беше от Варна и както се е задало годишното събрание на ПИОР през май, няма да е лошо да направим едно "HAPPY" с панирани сиренца и бира!
- remo
RE: RE: RE: RE: За Знайко.
Remo, щеше да минаваш покрай един малък град, но с голяма гара- ако беше минал, бирата щеше да е за моя сметка. Е, там няма "HAPPY", като във Варна...пък и аз не съм член на ПИОР, но ти знаеш къде можеш да ме намериш и в друго населено място. Бира да искаш!Вече идва сезона на светлата.
- Кларк Кент
RE: RE: RE: RE: RE: За Знайко.
Каква стана тя? Настъпи някакво дистанционно-транзитно пиене на бира. Ами то Търново е в центъра на България, освен там да си чукнем срещта:)))
- znajko
RE: RE: RE: RE: RE: RE: За Знайко.
Както казах вече, чакам само сигнал за времето и мястото! Съгласен съм за Търново, кажете само кога и къде ще се срещнем. Иначе, предлагам за да се разпознаем всеки от нас да държи прочетен вестник в дясната си ръка!:<)
- remo
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|