начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

За Знайко.

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

За Знайко.

Мнениеот hebigatsu » 08 Мар 2002, 15:48

Благодаря за бирата, но нямаше нужда от цял стек.Често ги минавам тези 512 км, и ако нямаш нищо против, когато дойда ще се реванширам.
hebigatsu
Активен потребител

RE: За Знайко.

Мнениеот znajko » 08 Мар 2002, 16:05

Относно стека- по лесно се транспортира За реванша- нищо против, с удоволствие
znajko

RE: За Знайко.

Мнениеот remo » 03 Апр 2002, 01:09

За знайко и за hebigatsu: Колега,като пътува това стекче с биричка на 512км, нещо за пътни такси не остава ли?
remo

RE: RE: За Знайко.

Мнениеот hebigatsu » 03 Апр 2002, 07:20

Зависи къде е "касата" на "КПП_то".!!!!!?????
hebigatsu
Активен потребител

RE: RE: За Знайко.

Мнениеот znajko » 04 Апр 2002, 00:23

Remo, притесних се от този въпрос- да не би да съм минал на червено. Нещо на blackmail ми намирисва :)))))
znajko

RE: RE: RE: За Знайко.

Мнениеот remo » 04 Апр 2002, 03:39

Не,бе колеги! Проблема не е Вашето поведение, а това, че не мога да хвана стекчето! Че както съм се разсъхнал ....м-м-м-м-м! Имаше едно готино предложение за биричка, но така и не разбрах, какно стана с организацията. Пък не само, че ми се пие, а и сезона и идва! Гледам Кларк Кент няма нищо против тъмната бира. А, че то аз нямам! Нито спрямо тъвмната,нито спрямо светлата, стига да я има и да е с подходяща температура! Някой от колегите беше от Варна и както се е задало годишното събрание на ПИОР през май, няма да е лошо да направим едно "HAPPY" с панирани сиренца и бира!
remo

RE: RE: RE: RE: За Знайко.

Мнениеот Кларк Кент » 04 Апр 2002, 18:18

Remo, щеше да минаваш покрай един малък град, но с голяма гара- ако беше минал, бирата щеше да е за моя сметка. Е, там няма "HAPPY", като във Варна...пък и аз не съм член на ПИОР, но ти знаеш къде можеш да ме намериш и в друго населено място. Бира да искаш!Вече идва сезона на светлата.
Кларк Кент

RE: RE: RE: RE: RE: За Знайко.

Мнениеот znajko » 04 Апр 2002, 23:09

Каква стана тя? Настъпи някакво дистанционно-транзитно пиене на бира. Ами то Търново е в центъра на България, освен там да си чукнем срещта:)))
znajko

RE: RE: RE: RE: RE: RE: За Знайко.

Мнениеот remo » 05 Апр 2002, 02:10

Както казах вече, чакам само сигнал за времето и мястото! Съгласен съм за Търново, кажете само кога и къде ще се срещнем. Иначе, предлагам за да се разпознаем всеки от нас да държи прочетен вестник в дясната си ръка!:<)
remo

Назад към Общи дискусии