начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Търся адвокат от Бургас или региона - запор мпс

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат от Бургас или региона - запор мпс

Мнениеот oldtimer » 13 Юни 2022, 17:59

Здравейте

Търся адвокат от Бургас или региона за следният казус.
Имам ретро автомобил (СИ и собственика са от Бургас) на който трябва да се оправят документите
Автомобила е запориран, говорил съм със СИ и не е проблем да се свали запора.
Също така и собственика по документи изяви желание и ще съдейства автомобила да се прехвърли.
Понеже съм от Пловдив трябва да пътувам няколко пъти и нямам нужното време, а и вероятно ще изпусна някоя дребна подробност.

Очаквам оферти
oldtimer
Нов потребител

Re: Търся адвокат от Бургас или региона - запор мпс

Мнениеот ivanov_p » 13 Юни 2022, 19:36

С това адвокат няма да се занимава, а и няма с какво да се занимава.
Обяснете точно какво е станало, защото няма как да имате автомобил, чийто собственик е друг, един от двамата ви няма автомобил. Не може върху автомобила да има запор и за свалянето му да ви съдейства собственика на автомобила, запора е точно затова, собственика да не може да съдейства по прехвърлянето му.
Вероятно сте купили автомобила на търг, който по някаква причина съм пропуснал, имате постановление за възлагане и искате да прехвърлите автомобила, заради което трябва да се свали запора.
Така ли е и при кой ЧСИ е делото?
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ