начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Неправомерно затваряне на улица от закупен от общината имот.

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неправомерно затваряне на улица от закупен от общината имот.

Мнениеот valeri_999 » 29 Сеп 2021, 17:52

Здравейте, уважаеми. Търся съдействие помощ или съвет как да процедирам при следният казус. Улицата на която живея в село Галатин общ. Криводол област Враца е в регулацията на селото всички къщи по нейното отстояние са с УПИ плащаме си данъци имаме сметоизвозване не е асфалтирана. И проблемът ни е че в началото на улицата бе закупен от частно лице имот, от община Криводол който по преназначение беше автоспирка масивна сграда на 2 етажа. Това добре но новият собственик изявява претенции за собственост вурху част от улицата и е изкопал ровове и прегражда улицата като ни спира достъпа до къщите с каквото и да е превозно средство, както и за линейка пожарна за сметоизвозването.
Объркан съм и не знам как да постъпя в случая. Ще ви бъда безкрайно признателен ако ми помогнете да се справя с проблема.
valeri_999
Младши потребител

Re: Неправомерно затваряне на улица от закупен от общината и

Мнениеот ivanov_p » 29 Сеп 2021, 18:27

Пуснете сигнал до КАТ, за всяко строителство на път трябва да е съгласувано с тях. Те ще извършат проверка и ще разберете какво става. Пуснете и до общината да си оправи улицата, те също ще проверят и отговорят.
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ