Здравейте, уважаеми. Търся съдействие помощ или съвет как да процедирам при следният казус. Улицата на която живея в село Галатин общ. Криводол област Враца е в регулацията на селото всички къщи по нейното отстояние са с УПИ плащаме си данъци имаме сметоизвозване не е асфалтирана. И проблемът ни е че в началото на улицата бе закупен от частно лице имот, от община Криводол който по преназначение беше автоспирка масивна сграда на 2 етажа. Това добре но новият собственик изявява претенции за собственост вурху част от улицата и е изкопал ровове и прегражда улицата като ни спира достъпа до къщите с каквото и да е превозно средство, както и за линейка пожарна за сметоизвозването.
Объркан съм и не знам как да постъпя в случая. Ще ви бъда безкрайно признателен ако ми помогнете да се справя с проблема.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 05:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Неправомерно затваряне на улица от закупен от общината имот.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Неправомерно затваряне на улица от закупен от общината и
Пуснете сигнал до КАТ, за всяко строителство на път трябва да е съгласувано с тях. Те ще извършат проверка и ще разберете какво става. Пуснете и до общината да си оправи улицата, те също ще проверят и отговорят.
- ivanov_p
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|