начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Препоръчайте юрист за консултации по граждански дела?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Препоръчайте юрист за консултации по граждански дела?

Мнениеот moniks9209 » 02 Дек 2017, 17:40

Бихте ли съдействали за коректен адвокат?
moniks9209
Нов потребител

Re: Препоръчайте юрист за консултации по граждански дела?

Мнениеот ivan_lawyer » 02 Дек 2017, 18:29

Действайте чрез познат - препоръката е най-ценен съветник.

Аз преди да стана адвокат си търсех така адвокати - защото не разбирах от математиката на правото.
Например за една делба ползвах услугите на Диди В. - тя е в центъра на София, жената даже ми запази нотариалният акт след делото - въпреки че не е длъжна да го пази безсрочно.

Но имайте предвид, че трябва да имате готова схема - тоест Вие да определите параметрите на делото и на това което искате - защото иначе адвокат ще Ви претупа отгоре-отгоре.

Отивате и си казвате (примерно) - искам да направите така, че да придобия имота по някакъв начин - Вие като адвокат кажете как да стане, а не как да не стане и така.

Някой който Вие водил нещо преди - на Вас, на семейството - един вид. Имена не знам дали да цитирам. Много са добрите - знам и в Хасково и в Благоевград - навсякъде работят добре.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Взаимопомощ