- Дата и час: 27 Ное 2024, 06:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
невърнато капаро
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
невърнато капаро
Здравейте на всички. Преди около 3 седмици поръчах да ми изработи метална врата човек, който беше пуснал обява, че изработва метални врати, решетки и т.н., като същия дойде, видя къде ще бъде монтирана вратата и взе нужните размери. Разбрахме се за крайна цена 300 лв, като предварително ще преведа чрез Изипей сумата от 150 лв като капаро. След около седмица дойдоха двама други човека да монтират вратата. Оказа се, че бяха объркани доста неща по вратата и че трябва да се върне отново вратата за да бъде "прекроена". След два дни чакане се обадих по телефона на въпросния човек и той ми каза, че няма да може да прекрои вратата и щял да ми върне парите на две части. Първо ми преведе 80 лв а остатъка го отложи за следващата седмица, после по- следващата и така вече не си вдига телефона а пари не превежда. Когато го потърсих от друг номер заяви, че щял да ми преведе остатъка когато имал пари но без да се ангажира с конкретен срок. Дори в един от разговорите каза, че до края на вечерта ще го направи но нищо не ми е превел. Въпроса ми е как да подходя за да си върна останалите пари. Също така искам да подчертая, че парите бяха преведени на името на фирма и другото което установих е че въпросното лице е пуснало многобройни обяви за различни строителни услуги с доста скъпа строителна техника, така че едва ли тези 70 лв са му проблем. Ще съм благодарен на всякакъв съвет.
- tinimisi
- Нов потребител
Re: невърнато капаро
Веднага съвет - зарежи цялта работа. Нервите не струват 70 лева.
- barakuda
- Потребител
Благодаря за съвета barakuda.
- tinimisi
- Нов потребител
barakuda написа:Веднага съвет - зарежи цялта работа. Нервите не струват 70 лева.
Нали... Това е лозунгът на измамниците...
-
teogeo - Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|