начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Иска пари

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Иска пари

Мнениеот pomognetemi » 04 Ное 2016, 02:31

Здравейте, имам огромен проблем и не знам какво трябва да направя и ще се радвам ако ми дадете съветите си ..
Запознах се с един мъж българин който живее в чужбина взехме заедно решение да отида на гости при него като той заяви че билетите спането и храната поема той а аз само личните разходи.Но след няколко седмици аз си промених мнението защото разбрах що за човек е той и казах ,че няма да отида след което той започна да ми иска голи снимки с лице аз го попитах това ли е цената лоято трябва да платя ако е това по добре да си платя билетите... След което той започна да ме тормози да иска да му връщам парите започна да кара хора да ми звънят и заплашват. След което аз се свързах с него и му казах ,че това не е мъжка постъпка да заплашва мен и семейството ми на лоето той отговори или ми връщаш парите или всички ще разберат ,че си крадла, ще го напишем и разлепим в твоя град и в университета и ще ти навредим психически на теб и твоето семейство. Билетите били подарък само ако отида при него ,но аз не съм ги използвала нито съм взела пари.... кажете какво да направя да ходя ли в полицията ??
pomognetemi
Нов потребител

Re: Иска пари

Мнениеот doc03 » 04 Ное 2016, 08:57

Прекрати контактите и излез от тази схема.
Ако си тъпа - плащай.
Капишчи?
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ