Здравейте, моля да ме извините ако постта ми не е за тук. Но ще бъда много благодарна да ми дадете насоки какво да правим както и към кой адвокат да се обърнем, защото вече сме в беззизходица.
Един български букмейкър отказва да ни изплати пари които имаме там. Повече от половин година ни мотаят и разиграват, като постоянно ни карат да вкраваме определени суми пари под претекст, че имало активни бонуси за да започнат да ни пускат от парите по сметката, но така и не ги пускат и започват отново да ни въртят.
Сумата която ни дължат е над сто хиляди лева. Голяма част от парите, които ни дължат е лично наша, вкарвани са, защото са ни карали. Профила е верифициран от време на време пускат пари по него, но много малки суми и в един момент спират да пускат и си измислят нещо. Всички пари, които сме вкарали са от кредити, които сме теглили с надеждата, че ще ни пуснат сумите, които ни обещават, но положението вече става непоносимо, защото те само ни лъжат.
За съжаление Комисията по регулиране на хазарта не може вече да ни помогне и обмисляме да се обърнем евентуално към адвокат.
Затова се обръщам тук с молба, ако има нещо което можем да направим в тази ситуация - да направим или да не си губим повече времето с тях и да се свържем с адвокат?
Благодаря, че ме изчетохте!
- Дата и час: 21 Ное 2024, 19:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Неизплащане на пари от букмейкър
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Неизплащане на пари от букмейкър
Здравейте, разбирам вашата безизходица и съжалявам за проблемите, които срещате с българския букмейкър. Виждам, че вече сте опитали да се свържете с Комисията по регулиране на хазарта, но без успех. В такива случаи, обикновено е добра идея да потърсите помощта на адвокат, който да ви консултира и представлява ви в правните процеси. Те могат да ви дадат насоки относно вашите права и опции за действие. Пр
- xikolo
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|