начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Неизплащане на пари от букмейкър

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неизплащане на пари от букмейкър

Мнениеот katina33 » 11 Юли 2023, 14:36

Здравейте, моля да ме извините ако постта ми не е за тук. Но ще бъда много благодарна да ми дадете насоки какво да правим както и към кой адвокат да се обърнем, защото вече сме в беззизходица.
Един български букмейкър отказва да ни изплати пари които имаме там. Повече от половин година ни мотаят и разиграват, като постоянно ни карат да вкраваме определени суми пари под претекст, че имало активни бонуси за да започнат да ни пускат от парите по сметката, но така и не ги пускат и започват отново да ни въртят.
Сумата която ни дължат е над сто хиляди лева. Голяма част от парите, които ни дължат е лично наша, вкарвани са, защото са ни карали. Профила е верифициран от време на време пускат пари по него, но много малки суми и в един момент спират да пускат и си измислят нещо. Всички пари, които сме вкарали са от кредити, които сме теглили с надеждата, че ще ни пуснат сумите, които ни обещават, но положението вече става непоносимо, защото те само ни лъжат.
За съжаление Комисията по регулиране на хазарта не може вече да ни помогне и обмисляме да се обърнем евентуално към адвокат.
Затова се обръщам тук с молба, ако има нещо което можем да направим в тази ситуация - да направим или да не си губим повече времето с тях и да се свържем с адвокат?
Благодаря, че ме изчетохте!
katina33
Нов потребител

Re: Неизплащане на пари от букмейкър

Мнениеот xikolo » 01 Сеп 2023, 11:30

Здравейте, разбирам вашата безизходица и съжалявам за проблемите, които срещате с българския букмейкър. Виждам, че вече сте опитали да се свържете с Комисията по регулиране на хазарта, но без успех. В такива случаи, обикновено е добра идея да потърсите помощта на адвокат, който да ви консултира и представлява ви в правните процеси. Те могат да ви дадат насоки относно вашите права и опции за действие. Пр
xikolo
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ