начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Здравейте, моля за помощ. Моля за правен съвет.

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Здравейте, моля за помощ. Моля за правен съвет.

Мнениеот alex_avi » 03 Май 2022, 01:46

Здравейте преместих се в нова квартира в София, освен че брокера ме прецака със 300 лв отгоре хазяйна не ми каза че съседите ми са шизофреници/психопати. Тормозят ме, най-вече мъжа да не издавам почти никакъв звук а те не спират да крещят. Утре съм, вече днес от рано на работа ще ходя като парцал.
Казах на хазяйна да говори с тях, излъга ме че ще говори и не го направи. (Мисля че никой не го прави, нито домооправител говори с тях нито хазяйна, правят си каквото искат)
Моля дайте ми съвет изобщо мога ли да направя нещо, ако не как мога да приключа със хазяйна като договора е за една г-на. А така не може да се живее в този тормоз.
alex_avi
Нов потребител

Re: Здравейте, моля за помощ. Моля за правен съвет.

Мнениеот bozyo » 03 Май 2022, 12:35

да сте чували за наличието на полиция? има и закон за шума, има и наредби в повечето градове. обаждане на 112, засичане на шума през нощта, а на следващия ден писмена жалба до РУ на МВР с указване на засечения от патрула шум и с жалба за отправените заплахи.
bozyo
Потребител

Назад към Взаимопомощ