ЗДравейте!
Предстои ми регистрация на дружество. В търговския регистър името е свободно, но в някои страни от Европа, а също и САЩ и Мексико има регистрирана такава търговска марка. Проблем ли е това. Да сменя ли името?
- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Името на фирмата ми -регистрирано от друг с търг. марка
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Името на фирмата ми -регистрирано от друг с търг. марка
Трябва да се провери териториалния и материален обхват на регистрираните търговси марки, възможно е и да може да регистрирате без проблем, но си сменете името, защото е смешно когато някоя шкембеджийница е кръстена "Риц". Преди години имаше две марки ментета - Понаасоник, Пованасоник, едната от тях обаче напредна и се разви, но името менте не я прави сериозна дори и ако надмине оригинала.
- ivanov_p
- Активен потребител
Re: Името на фирмата ми -регистрирано от друг с търг. марка
ivanov_p написа:Трябва да се провери териториалния и материален обхват на регистрираните търговси марки, възможно е и да може да регистрирате без проблем, но си сменете името, защото е смешно когато някоя шкембеджийница е кръстена "Риц". Преди години имаше две марки ментета - Понаасоник, Пованасоник, едната от тях обаче напредна и се разви, но името менте не я прави сериозна дори и ако надмине оригинала.
Името на ментето беше "Панасоаник"
- dimist
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|