. Къде обаче в моя устав се намира члена, алинеята и точката отговарящи, за да ги заменя? Нямам никаква идея, моля помогнете Може ли да не се включва тази информация с члена , алинеята и точката от устава ми?на основание чл. 32, ал.2, т. 1 от Устава на Дружеството, на заседание състоял се на 05.03.2010г
- Дата и час: 27 Ное 2024, 06:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Правила и ред за извършване на общественополезна дейност..
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Правила и ред за извършване на общественополезна дейност..
Здравейте, относно сдружение в общестена полза, трябва ми да изготвя документ "Правила и ред за извършване на общественополезна дейност" за министерството на правосъдието. Използвах този образец: www.bgcryst.com/files/04_pravilnik_celi_i_deinosti.doc , но в края му има написано
- xnikolanx
- Младши потребител
Re: Правила и ред за извършване на общественополезна дейност
Къде във Вашия устав се намира това, само Вие може да си отговорите, но можете да направите справка с устава на дружеството, от което сте заимствали тези правила, и да видите съдържанието на въпросната разпоредба от устава на това дружество, които, до колкото правилно съм открил, се намират на този адрес: http://www.bgcryst.com/bylaw.htm . Чл. 32, ал. 2, т. 1 от Устава сочи следното: Управителният съвет приема правилник за организацията на дейността на дружеството. Това в известен смисъл е уредено и в ЗЮЛНЦ - чл. 31. т. 6. Къде обаче се намира в устава на Вашето дружество, трябва Вие да видите, зависи дали е структурирано по същия начин, както дружеството, от което заимствате тази информация, там ясно има раздел "Управителен съвет". Аз не съм компетентен да кажа със сигурност, но според мен това на какво основание се издава, още повече, че в закона е посочено какви правомощия има УС, е излишно.
- bvoykov
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|