начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

С оглед на корупцията в съда .търся хора обвързани със съди

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

С оглед на корупцията в съда .търся хора обвързани със съди

Мнениеот gridiron » 14 Дек 2016, 16:37

Здравейте.макар да бях представляван от двама адвоката. загубих делото в район Варна

Имам сблъсък с чужденци които са се одушили с българи (местни феодали) които могат да се уговарят със съда .Например като Габровски произвофитела и търговеца на осветлителни тела. Братята дестрибутури на Ситрон за окръг Варна. Панталеев (Шел Варна) идр които са в сянка

Ето защо търся хора родолюбци с врузки за посредничество пред ВКС .Възнаграждението е имот на морето Искам да възтержествува принципът .че камъкът тежи на своетото място .а не прешелци да се налагат над българите

За контакт на лични и allegro66@mail.bg
gridiron
Потребител

Re: С оглед на корупцията в съда .търся хора обвързани със

Мнениеот teogeo » 15 Дек 2016, 01:22

gridiron написа:Здравейте.макар да бях представляван от двама адвоката. загубих делото в район Варна

Имам сблъсък с чужденци които са се одушили с българи (местни феодали) които могат да се уговарят със съда .Например като Габровски произвофитела и търговеца на осветлителни тела. Братята дестрибутури на Ситрон за окръг Варна. Панталеев (Шел Варна) идр които са в сянка

Ето защо търся хора родолюбци с врузки за посредничество пред ВКС .Възнаграждението е имот на морето Искам да възтержествува принципът .че камъкът тежи на своетото място .а не прешелци да се налагат над българите

За контакт на лични и allegro66@mail.bg

Какъв идиот сте... значи чужденецът следва да бъде обезправен само затова, защото е чужденец. А ако Вие имате правен спор в Германия или Египет и загубите делото заради това, че сте чужденец? Трудно е човек да бъде патриотин с такива сънародници като вас - идиоти. Камъкът тежал на мястото си... ... Уххх, да та в ***
Аватар
teogeo
Активен потребител

Мнениеот gridiron » 18 Дек 2016, 15:04

teogeo написа[/quote]

Какъв идиот сте... значи чужденецът следва да бъде обезправен само затова, защото е чужденец. А ако Вие имате правен спор в Германия или Египет и загубите делото заради това, че сте чужденец? Трудно е човек да бъде патриотин с такива сънародници като вас - идиоти. Камъкът тежал на мястото си... ... Уххх, да та в ***[/quote]

Понеже съм гражданин на мутренската страна България и в Египет ме опраскат щото съм чужденец.щях да приема нещата като даденост . но ако бях гражданин на правова.демократична.уредена държава каквато е Финландия . щях дане съм на себеси

А лесноли е да бъдеж патриотин с такива бездарни.продажни.предатели милиционери .прокурори .съдии ?трите длъжности в едно зло !
gridiron
Потребител

Мнениеот gridiron » 01 Яну 2017, 15:49

здравейте този форум не си ли посещава от играчи .мафиоти. които са в далавера със съдиите в София
Никой ли не иска да се обогати с скъп имот на хубаво място в Варна .Попожил съм много в този имот.И не искам июота да го притежават Руски евреи които за разлика от мен знаят как да се възползват от Корупцията в съдебната ни система Знам.че нещата стават чрез ад
вокат.но къде и как се намират такива незнам Дайте идея Аз съвсем сериозно емейл:allegro66@mail.bg
gridiron
Потребител

Назад към Взаимопомощ