начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

Въпрос относно изпълнителен лист

Въпрос относно изпълнителен лист

Мнениеот ivanovsl » 03 Авг 2009, 11:22

Добър ден ,
имам един такъв въпрос: Подадена е молба за издаване на изпълнителен лист към СГС.Звънях преди време и ми казаха, че е издаден такъв,но когато щях да ходя до София понеже съм от друг град от СГС ми отговориха ,че делото е във ВКС.Днес пак звъннах ( понеже след 10 дни ще заминавам за около 6 месеца извън страната), но докато попитам мога ли да си получа изп.лист ми отговориха само ,че съдиите са в отпуск до 1 септември.Въпросът ми е след като е издаден то има ли смисъл тази седмица да идвам до София (не са малко около 300 км. в едната посока)с надеждата да се го взема или просто няма смисъл.Ако остане за края на годината няма ли да изпусна някакъв срок.Делото е от 2004 година (незаконно уволнение) едва м.12 .2008 излезе решение на СГС което постановява ,че присъдените суми не подлежат на обжалване.

Благодаря Ви ..
ivanovsl
Нов потребител

Re: Въпрос относно изпълнителен лист

Мнениеот Гост. » 03 Авг 2009, 11:41

Като са в отпуск - какво? Съдебната система се затлачва ли?
Имате издаден ИЛ по ваша молбица, делото ви е в СГС - отивате и си го взимате срещу подпис.
За това не е нужно резолюция на съдията, каквото е било нужно- сторено е с подаването ви на молбата за издаване на ИЛ.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот ivanovsl » 03 Авг 2009, 11:59

Благодаря Ви за отговорът и разяснението.

Лек и успешен ден
ivanovsl
Нов потребител

Мнениеот p_dyan » 08 Авг 2009, 23:14

Смело тръгвайте, деловодствата на съда работят. Дори си харесайте някой съдебен изпълнител да му оставите листа и банковата ви сметка и си пътувате спокойно за чужбина.
p_dyan
Потребител

Мнениеот ivanovsl » 10 Авг 2009, 13:49

Точно така направихллвзех го( естествено след размотаване и показване на упоритост от моя страна) и го оставих на ЧСИ.Дано излезе нещо...

Лек и успешен ден на всички
ivanovsl
Нов потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство